reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzisiaj jest 29dc, sroda to bedzie 31, a wydaje mi sie ze cykle mam 32 dniowe.
Na poczatku jakby bolal mnie jeden dzien jeden jajnik, dugi dzien drugi, potem bolalo mnie podbrzusze, potem jakby jeszcze nizej. Od 3 dnia to bolalo na okraglo, calymi dniami. Jakbym nie starala sie o bejbika to prawdopodobnie bralambym cos przeciwbolowego:zawstydzona/y:, ale wczoraj to juz zaczelo bolec jak na @ i pewnej chwili to plecy tez mnie bolaly jak na @:-(, no i dzisiaj brzusio tez boli - nieugiety;-)
Sutki mnie bola, ale same sutki, piersi juz nie sa tak wrazliwe - a byly wczesniej.

reklama
Cześć Słonka.

Wczoraj już nie zaglądnęłam,bo późno wróciliśmy. Zuzia zasnęła u Babci. :-)
A ja dziś wstałam z bólem brzucha,jak na @,więc mam tylko nadzieję,że ta paskuda dziś nie przylezie,bo mam tę wizytę u gina!

Ale nastrój - dzień drugi - paskudny. :-( :zawstydzona/y:

wiesz wydaje mi sie że wyjdzie w środe:tak: ja też mam 32dniowe cykle a robiłam w 31dc. Od razu siknęłam na dwa testy co by nie mieć wątpliwości:-D
Mnie zaczeło kłuć 4dni po sexiku i tak to teraz. A plecy też mnie nawalały kilka dni temu:tak:

Cześć Słonka.

Wczoraj już nie zaglądnęłam,bo późno wróciliśmy. Zuzia zasnęła u Babci. :-)
A ja dziś wstałam z bólem brzucha,jak na @,więc mam tylko nadzieję,że ta paskuda dziś nie przylezie,bo mam tę wizytę u gina!

Ale nastrój - dzień drugi - paskudny. :-( :zawstydzona/y:
cześć laska:-) ale masz nastroje:no::no::no::no: hmmmmmmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Agutka- ten nastruj przepedz;-)

Kerna dziekuje za nadzieje:tak:

Juz mnie korci zeby test zrobic, ale nie mam jeszcze rezentu dla meza, a ja straszna papla jeste, i nie chce wiedziec wczesniej, zeby przypadkiem sie nie wygadac;-)

A zamowilam takie cosik i przyjdzie prawdopodobnie we wtorek:

WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (866160267) - Aukcje internetowe Allegro

Nawet jesli teraz sie nie uda to spkojnie sobie poczeka:-)

No ja wyczekuje pierwszego bejbika, ale mysle ze damy jakos rade:tak:
A wiecie co jest najlepsze?
Wszyscy "wiedza dookola" ze narazie to my nie myslimy o dziecku.
A tymbardziej w pracy maja swiadomosc ze tak jest, bo ja mam umowe na dwa lata i chcilabym wrocic jeszcze potem.. No ale w pracy mowie ze nie, jeszcze nie czas bo umowy na stale nie mam:blink:
I nigdy mnie sie nikt ni pyta co i jak...
A od 2ch dni jakby sie uwzieli, co 2ga osoba sie pyta kiedy bejbik:baffled:
I jak ja mam Im tera klamac:oo::oo:?

aaaaaaaaa kumam i tulam..ale miałaś pewniaka przecież!!! co jest??:confused:

Nie wiem... Jakoś tak. :-(
Jeszcze dziś ten ból brzucha. :dry: Nie jakiś mocny,ale jednak...

Witaj Agutka- ten nastruj przepedz;-)

Kerna dziekuje za nadzieje:tak:

Juz mnie korci zeby test zrobic, ale nie mam jeszcze rezentu dla meza, a ja straszna papla jeste, i nie chce wiedziec wczesniej, zeby przypadkiem sie nie wygadac;-)

A zamowilam takie cosik i przyjdzie prawdopodobnie we wtorek:

WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (866160267) - Aukcje internetowe Allegro

Nawet jesli teraz sie nie uda to spkojnie sobie poczeka:-)

Postaram się. :tak:
A ciuszki cudne. :-)

reklama
Dziekuje Agutko;-)
Dla rodzicow bede kartki robila, ale to wlasnorecznie i z kupnem przyborow moge sie wstrzymac, az sie uda:blink:

Ta niepewnosc jest najgorsza:-(

Do góry