reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Ja jutro mam dzień piękności paznokietki i może włosy o ile mnie fryzjer przyjmie tak więc wpadnę jutro późnym popołudniem.
Dobranoc!
Dobranoc!
Tosia jesteś z Gdyni to po sąsiedzku że tak powiem. :-)
Ja myślałam o takim ubezpieczeniu jak piszesz ale szef mi go nie wykupi a nie wiem ile to kosztuje indywidualnie. A z jakiej firmy masz to ubezpieczenie? Coś na A.... Czy ty sama płacisz to ubezpieczenie?
A byłaś w Invikcie, masz jakieś porównanie między nią a Lux Medem?[/QUOTE]
Nie mam porównania z Inviktem niestety bo to ubezpieczenie mam z pracy. Z resztą sama za nie płace ale pracodawca pośredniczył w ofercie dlatego taka kwota Normalnie taki pakiet kosztuje ok 1200 zł rocznie. To i tak nie jest duzo biorąc pod uwage wszystkie wizyty ktore musisz miec i badania,
Ja myślałam o takim ubezpieczeniu jak piszesz ale szef mi go nie wykupi a nie wiem ile to kosztuje indywidualnie. A z jakiej firmy masz to ubezpieczenie? Coś na A.... Czy ty sama płacisz to ubezpieczenie?
A byłaś w Invikcie, masz jakieś porównanie między nią a Lux Medem?[/QUOTE]
Nie mam porównania z Inviktem niestety bo to ubezpieczenie mam z pracy. Z resztą sama za nie płace ale pracodawca pośredniczył w ofercie dlatego taka kwota Normalnie taki pakiet kosztuje ok 1200 zł rocznie. To i tak nie jest duzo biorąc pod uwage wszystkie wizyty ktore musisz miec i badania,
:-)
to w sumie który cykl ci napisać na naszej liście?? a na co bierzesz luteinę? :-)
Możesz wpisać 4 cykl. luteine biorę na wyregulowanie cykli (z 42 do 28 dni )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laseczki;-):-), witam sie z rana, przez ostatnie dwa tygodnie można było się wyspac, a dziś zaczęła się szkoła i trzeba było dzieciarnie porozwozić, więc melduje się na posterunku z samego ranka przy śniadanku.
Witam wszystkie nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania.
U mnie tak pieknie sypie, że szok
Miłego dnia
Witam wszystkie nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania.
U mnie tak pieknie sypie, że szok
Miłego dnia
marulka
mamcia wieloetatowa
witam się noworocznie! na początek muszę powiedzieć kilka słów, na które wcześniej zabraklo mi czasu:
Wszystkim staraczkom życzę aby nowy rok był lepszy od poprzedniego, żeby spełniły się Wasze dobre sny i najskrytsze marzenia. Życzę mnóstwo siły i zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Oby 2010 rok był pełen najlepszych i niezapomnianych wspomnień!!!!!!
U nas stara bieda póki co... ciągle mamy coś do zrobienia, ciągle coś w planach... Fasola jest, dokucza okropnym bólem piersi, popsuła mi się cera i jestem potwornie wrażliwa na zapachy... miewam mdłości ale póki co w wersji light. Zmiennośc nastrojów jest ale już nie tak ze skrajności w skrajność- staram się trzymać nerwy na wodzy ;-);-)
Mąż mnie pocieszył, bo powiedział, że mimo wszystko jestem o niebo lepsza niż na początku pierwszej ciąży dowiedziałam się, że wtedy byłam okropna :-);-)
Dowiedziałam się też, że moja znajoma straciła bliźniaczą ciążę... zdaje się jakoś na półmetku :-( troszkę się zdołowałam, ale staram się myśleć pozytywnie bo wiem, że to teraz najważniejsze... Napisałam Wam długi list, ale to dlatego, że dizś też mam zawalony dzień.... i nie wiem czy uda mi się porządnie z Wami popisać... póki co buźka! ;-):-)
Wszystkim staraczkom życzę aby nowy rok był lepszy od poprzedniego, żeby spełniły się Wasze dobre sny i najskrytsze marzenia. Życzę mnóstwo siły i zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Oby 2010 rok był pełen najlepszych i niezapomnianych wspomnień!!!!!!
U nas stara bieda póki co... ciągle mamy coś do zrobienia, ciągle coś w planach... Fasola jest, dokucza okropnym bólem piersi, popsuła mi się cera i jestem potwornie wrażliwa na zapachy... miewam mdłości ale póki co w wersji light. Zmiennośc nastrojów jest ale już nie tak ze skrajności w skrajność- staram się trzymać nerwy na wodzy ;-);-)
Mąż mnie pocieszył, bo powiedział, że mimo wszystko jestem o niebo lepsza niż na początku pierwszej ciąży dowiedziałam się, że wtedy byłam okropna :-);-)
Dowiedziałam się też, że moja znajoma straciła bliźniaczą ciążę... zdaje się jakoś na półmetku :-( troszkę się zdołowałam, ale staram się myśleć pozytywnie bo wiem, że to teraz najważniejsze... Napisałam Wam długi list, ale to dlatego, że dizś też mam zawalony dzień.... i nie wiem czy uda mi się porządnie z Wami popisać... póki co buźka! ;-):-)
R
RiSiA
Gość
Witam się dziewczynki;-)
Marulka ty tez masz termin na sierpień??
Marulka ty tez masz termin na sierpień??
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
niunia bardzo podobny watek już jest"starania by zostac mamą 2011" także zapraszamy do pisania na tym wątku
suzi1
Kocham Cię synuś
Ja tez sie juz witam!!!!!!!!
I dzis ide do pracy ,a jakos tak nie bardzo mi sie chceAle na szczescie mezulek tez pracuje,wiec nie jest najgorzej
Jutro z ranka jade na oznaczenia hormonalne,wiec zobaczymy co z tego wyjdzie!
Pajka a powiedz mi Tobie sie udało bo jakos odpusciłas psychicznie ,czy tak jak zawsze myslałas o tym??????
I dzis ide do pracy ,a jakos tak nie bardzo mi sie chceAle na szczescie mezulek tez pracuje,wiec nie jest najgorzej
Pajka a powiedz mi Tobie sie udało bo jakos odpusciłas psychicznie ,czy tak jak zawsze myslałas o tym??????
reklama
R
RiSiA
Gość
Ja tez sie juz witam!!!!!!!!
Suzi nam sie udało bo chyba stwierdziłam, ze i tak z tego cyklu nic nie bedzie bo jak sie okazało,z e jestem po owulce a mysmy sie nie przytulali w tym okesie to w dzien kiedy lekarka powiedziala ,z e to chyba ostatni moment na przytulaski to pojechalismy do domu, ale juz bez wiary, ze sie uda. A tutaj niespodzianka
Podziel się: