reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Kurcze ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Tak miło czytac o tym jak sie komus udało i to nie tak hop siup
Ja mam dosc obfity @ i boli brzusio, jutro mam zrobic oznaczenia bo to bedzie 3 dc!no i potem do lekarza!!!!
A mam do ciebie takie pytanko,bo brałaś CLO, mozna go przyjmowac gdy owulka natura,ale nie w kazdym cyklu?????
Postanowiłam ze po @ bede mierzyła tempke, sprobuje chociaz jeden miesiac i zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ja mam dosc obfity @ i boli brzusio, jutro mam zrobic oznaczenia bo to bedzie 3 dc!no i potem do lekarza!!!!
A mam do ciebie takie pytanko,bo brałaś CLO, mozna go przyjmowac gdy owulka natura,ale nie w kazdym cyklu?????
Postanowiłam ze po @ bede mierzyła tempke, sprobuje chociaz jeden miesiac i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Madziaas
Już jesteś:)
Wiesz my na razie nadal tam piszemy tylko sie zastanawiałyśmy czy nam nie usuną wątku bo już jest 2010 rAle byłaś i wiesz jaki to trud, frajda....
Witaj Madziula:-)
Chyba przyznasz szczerze, że troszkę głupio było by pisaćjeszcze w 2009r.
![]()
A jednak sie zżłyśmy ze sobą bo piszemy na tym wątku przez rok

Madziaas
:-):-)I właśnie dlatego założyłam ten wątek i tak jak napisałam jest on dla każdej niezależnie od stanu czy zamiarów. Po prostu jesteśmy staraczkami i potrzebujemy nowego wątku na ten rok![]()
Madziaas
Spokojnie,byliśmy u rodziców i było miło i spokojnie:-)A tak w ogóle to jak miną sylwester![]()
A jak Twój??
Suzi nam sie udało bo chyba stwierdziłam, ze i tak z tego cyklu nic nie bedziebo jak sie okazało,z e jestem po owulce a mysmy sie nie przytulali w tym okesie to w dzien kiedy lekarka powiedziala ,z e to chyba ostatni moment na przytulaski to pojechalismy do domu, ale juz bez wiary, ze sie uda. A tutaj niespodzianka
![]()
Takie nowiny tylko poprawiają samopoczucie i daja nadzieje że mi też się kiedyś uda i bedzie niespodzianka

CHyba naprawde trzeba wyluzować :-)
My w tym miesiącu odstawiliśmy testy owul, przytulamy się oczywiście bo to już czas ale jakoś specjalnie się nie nastawiam. Jak będą dwie krechy będzie super i oczywiście dowiedzie się dziewczynki jako drugie

R
RiSiA
Gość
Kurcze ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!;-)Tak miło czytac o tym jak sie komus udało i to nie tak hop siup
Suzi clo jest na zwiększenie liczby pecherzykow w cyklu wiec mozna go brac przy natulanej owulce :-)
Mierzenie tempki jest dobrym krokiem ja sobie bardzo chwale fakt na początku nie byłam do tego przekowana, ale jedna dziewczyna z BB mnie przekonała.
Melduje, ze bede sie tez tu udzielac
Milego dnia- brr dalej zimno
Ja też się chętnie przywitam

U nas też zimno niestety

reklama
Madziaas
To też fajnie;-) Strasznie wszędzie śniegu nasypałoMieliśmy jechac do Krakowa (od nas to prawie 500 kilosów w jedną stronę) 30.12 pracowaliśmy do 15h u nas już od rana sypał śnieg więc warunki do jazdy były fatalne i wyszło tak, że zrezygnowaliśmy, na szybkiego przyszykowałam troszkę papu, później o północy wypiliśmy na dworze szampana, kupiliśmy fajerwerki i dostaliśmy troszkę fajerwerków, więc pokaz ogni zrobiliśmy przez jakieś 15 minut, późni;-)ej do domku i nie pamiętam o której poszliśmy spać ale wstaliśmy koło 10 okropnnie niewyspani.![]()
Ja też sie obudziłam niewyspana
Hej Ola
Podziel się: