reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosia jesteś z Gdyni to po sąsiedzku że tak powiem. :-)
Ja myślałam o takim ubezpieczeniu jak piszesz ale szef mi go nie wykupi a nie wiem ile to kosztuje indywidualnie. A z jakiej firmy masz to ubezpieczenie? Coś na A.... Czy ty sama płacisz to ubezpieczenie?
A byłaś w Invikcie, masz jakieś porównanie między nią a Lux Medem?[/QUOTE]

Nie mam porównania z Inviktem niestety bo to ubezpieczenie mam z pracy. Z resztą sama za nie płace ale pracodawca pośredniczył w ofercie dlatego taka kwota :zawstydzona/y:Normalnie taki pakiet kosztuje ok 1200 zł rocznie. To i tak nie jest duzo biorąc pod uwage wszystkie wizyty ktore musisz miec i badania,

:-)

:confused: to w sumie który cykl ci napisać na naszej liście?? :confused: a na co bierzesz luteinę? :-)

Możesz wpisać 4 cykl. luteine biorę na wyregulowanie cykli (z 42 do 28 dni )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laseczki;-):-), witam sie z rana, przez ostatnie dwa tygodnie można było się wyspac, a dziś zaczęła się szkoła i trzeba było dzieciarnie porozwozić, więc melduje się na posterunku z samego ranka przy śniadanku.
Witam wszystkie nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania.

U mnie tak pieknie sypie, że szok:happy2:
Miłego dnia:tak::-D

witam się noworocznie! na początek muszę powiedzieć kilka słów, na które wcześniej zabraklo mi czasu:
Wszystkim staraczkom życzę aby nowy rok był lepszy od poprzedniego, żeby spełniły się Wasze dobre sny i najskrytsze marzenia. Życzę mnóstwo siły i zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Oby 2010 rok był pełen najlepszych i niezapomnianych wspomnień!!!!!!

U nas stara bieda póki co... ciągle mamy coś do zrobienia, ciągle coś w planach... Fasola jest, dokucza okropnym bólem piersi, popsuła mi się cera i jestem potwornie wrażliwa na zapachy... miewam mdłości ale póki co w wersji light. Zmiennośc nastrojów jest ale już nie tak ze skrajności w skrajność- staram się trzymać nerwy na wodzy :tak:;-);-)

Mąż mnie pocieszył, bo powiedział, że mimo wszystko jestem o niebo lepsza niż na początku pierwszej ciąży :-D dowiedziałam się, że wtedy byłam okropna :-);-)
Dowiedziałam się też, że moja znajoma straciła bliźniaczą ciążę... zdaje się jakoś na półmetku :-( troszkę się zdołowałam, ale staram się myśleć pozytywnie bo wiem, że to teraz najważniejsze... Napisałam Wam długi list, ale to dlatego, że dizś też mam zawalony dzień.... i nie wiem czy uda mi się porządnie z Wami popisać... póki co buźka! ;-):-)

Ja tez sie juz witam!!!!!!!!

I dzis ide do pracy ,a jakos tak nie bardzo mi sie chce:baffled:Ale na szczescie mezulek tez pracuje,wiec nie jest najgorzej:tak:
Jutro z ranka jade na oznaczenia hormonalne,wiec zobaczymy co z tego wyjdzie!

Pajka a powiedz mi Tobie sie udało bo jakos odpusciłas psychicznie ,czy tak jak zawsze myslałas o tym??????

reklama
Ja tez sie juz witam!!!!!!!!

I dzis ide do pracy ,a jakos tak nie bardzo mi sie chce:baffled:Ale na szczescie mezulek tez pracuje,wiec nie jest najgorzej:tak:
Jutro z ranka jade na oznaczenia hormonalne,wiec zobaczymy co z tego wyjdzie!

Pajka a powiedz mi Tobie sie udało bo jakos odpusciłas psychicznie ,czy tak jak zawsze myslałas o tym??????

Suzi nam sie udało bo chyba stwierdziłam, ze i tak z tego cyklu nic nie bedzie :tak:bo jak sie okazało,z e jestem po owulce a mysmy sie nie przytulali w tym okesie to w dzien kiedy lekarka powiedziala ,z e to chyba ostatni moment na przytulaski to pojechalismy do domu, ale juz bez wiary, ze sie uda. A tutaj niespodzianka :-D

Do góry