reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje :)
balam sie ze nie przyjdzie do piatku ale pani powiedziala ze sie spreza i dadza rade :) nei chcialam dam ci im tylko kwiatow tylo cos co beda mieli na pamietka do konca zycia :) w ogole jak sobie pomysle ze trzeba bedzieim wyglosic mowe to kaplica porycze sie jak bobr :p juz czytalam rozne podziekowania i sobie czytalam i sie wzruszylam a co dopieor na sali co do piero jak hormony szlaja ale bedzie jazda :)

reklama
dziekuje :)
balam sie ze nie przyjdzie do piatku ale pani powiedziala ze sie spreza i dadza rade :) nei chcialam dam ci im tylko kwiatow tylo cos co beda mieli na pamietka do konca zycia :) w ogole jak sobie pomysle ze trzeba bedzieim wyglosic mowe to kaplica porycze sie jak bobr :p juz czytalam rozne podziekowania i sobie czytalam i sie wzruszylam a co dopieor na sali co do piero jak hormony szlaja ale bedzie jazda :)

missi u mnie bylo tak ze mowe mala wyglosil nasz didzej bo nie dalismy rady i on to wziol na siebie :-D powiedzial cos w stylu "Państwo młodzi chcieli podziękowac rodzicom za wszystkie lata i mają dla was małe upominki" a potem póścił piosenke i jakos nikt mowy specjalnej nie wyglaszal i nie bylo z tego powodu nikomu przykro bo wyszlo bardzo naturalnie... wiec moze dogadajcie sie z muzykami ze jak nie dacie rady zeby cos za was powiedzieli i szybko póścili piosenke

Missi u nas nie było w ogóle przemowy tylko DJ piosenkę dał "Cudownych rodziców mam" i wszyscy się poryczeli :p
fajne podziękowanie - mysmy dali takie papierowe.

Ja dziewczynki zmykam bo zaraz na urodzinki ide:)

mieta dziala ponoc poronnie gdzies mi sie to o uszy obilo
wiem ze w ciazy mozna brac rennie na zgage
Ja od ok. 7 tc piłam miętę bo między innymi pomagała mi złagodzić mdłości. Nigdy nie słyszałam, że ma działanie poronne. Poza tym w pierwszej ciąży też piłam jak miałam ochotę (mdłości nie miałam wcale) i urodziłam szczęśliwie.

Missiiss, śliczne te podziękowania.

reklama
Do góry