reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry :-)
ja na walentynkio mialam czerwone z serduszkami a teraz chyba zrobie sobie zielone :tak: moze z czyms zoltym tak wiosennie a ty sama rtobisz czy u kogos??bo ja robie sobie sama :-)

Nie robię sama, mam taki świetny salon w którym robie od dawna.

Agutka myślę że nie zaszkodzi a zawsze może pomóc.

A ja już na nogach. Jak zwykle w sobotę czekam aż W. się obudzi i będziemy robić jajecznicę na cebuli... ;-)

Straszne pustki się tutaj ostatnio zrobiły.

Życzę Wam pięknego dnia!

reklama
NO u nas to już tradycja...przychodzi sobota jest jajecznica na cebuli :-) W. to już od poniedziałku czeka na sobotę, a raczej na jajecznicę :-D

hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowy :( dzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??

lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze byc :eek: wy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...

Ostatnia edycja:
Miss,nie wiem,ile tam będzie,bo to chyba każdy ma indywidualnie rozpisywany grafik...
Przejdź się - niech Cię obejrzy. :tak:

A My już po jajeczniczce. :-)
Słonko pięknie Nam przyświeca,więc niedługo idziemy na dwór - budować. :tak:

Witam się porannie :) maż odsypia tygodniowe, poranne wstawanie, a ja przy sniadanku zajrzałam do Was

hej olkale
co tam u ciebie , dawno cie nie bylo
wogole tak jakos cicho sie zrobiło
no u mnie nici :(
ale od jutra zaczynamy :) w pon do lek ,
:( no ale koło od początku się toczy ...nowy cykl, nowe możliwości :)
jakoś nie mam ochoty na kompa, myślę o Was co słychać, czy którejs się udało, ale jak mam właczyć go to mnie drgawki biorą :)

:-)Witam się wieczornie ;-)

dziś mam mega ból lewego jajnika chyba ten steryd to mi wyhoduje giganta jakiegoś:sorry:
no to znaczy,ze jakiś wspomagacz dostałaś...bo ja niebierząca jestem;) oj trzymam kciuki, zeby w tym się Wam poszczęściło :)

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia. :no:
mój J też brał Salfazin, ale badań po kuracji 3-miesięcznej nie robiliśmy, wiec trudno powiedzieć... na boćku czytałam, ze efekty są...oprócz cynku, wazna jest też wit. C

Witam się z rana ;-)

Cześć Babeczki. :-)

Dzięki za odpowiedzi witaminkowe. ;-)

Myszka,u Nas też dziś będzie na śniadanko jajeczniczka,tyle,że ze szczypiorkiem. :-)

u nas też jajówa :-)

hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowy :( dzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??

lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze byc :eek: wy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...

kochana daj znać jak wrócisz od lekarza co się tak męczy - mam nadzieje ze nic poważengo.

Ja zabieram się za sprzątanie chaty - jutro sanepid przyjeżdza czyt teściowa :-)

wczoraj machnęłam sobie lampke wina na wieczór a dzisiaj obudziłam się z mega bólem głowy = kac hehe ja chyba naprwde jestem w ciązy skoro tak na mnie alk działą ;-) hehehe

Miłego dnia dzieczynki

p.s. Mam nadzieje że żadna z dam nie ma zamiaru przenieść się na 2011 r ?? :-(

tosia dzwonilam do mojego gina i powiedzial zebym sobie cos na zgage kupila :eek: no nic zobaczymy ale watpie ze to zgaga ... kupilam sobie syrop oby pomogl i jeszcze mietowa herbate jak to nie pomoze to ide do gina jutro na ip albo we wtorek do gina...
w dzien jest spokoj ale jak sie noc zbliza to koszmar juz mam stresa przed wieczorem :/

reklama
Witam się z rana ;-)

u nas też jajówa :-)

kochana daj znać jak wrócisz od lekarza co się tak męczy - mam nadzieje ze nic poważengo.

Ja zabieram się za sprzątanie chaty - jutro sanepid przyjeżdza czyt teściowa :-)

wczoraj machnęłam sobie lampke wina na wieczór a dzisiaj obudziłam się z mega bólem głowy = kac hehe ja chyba naprwde jestem w ciązy skoro tak na mnie alk działą ;-) hehehe

Miłego dnia dzieczynki

p.s. Mam nadzieje że żadna z dam nie ma zamiaru przenieść się na 2011 r ?? :-(
dziendoberek wszystkim dziewczynom !!!ja juz wieczorem zaczynam staranka, oczywiscie pieke wspanialy obiadek juz gotuje ,kurczak z ziemniaczkami w piekarniku z ziolkami mam nadzieje ze to cos pomoze ahahaha,jak tam u was?ja z tego watku nie odejde poniewaz bylam na 2011 i jakos sie nie zaklimatyzowalam!!!!takze zostaje tutaj staraczki co zafasolkuja 2010!!!!zdecydowalimy starac sie codziennie ,mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie tym razem,zycze wam milego dnia:-):-):-):-)
d

Do góry