reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry :-)
ja na walentynkio mialam czerwone z serduszkami a teraz chyba zrobie sobie zielone :tak: moze z czyms zoltym tak wiosennie a ty sama rtobisz czy u kogos??bo ja robie sobie sama :-)

Nie robię sama, mam taki świetny salon w którym robie od dawna.

Agutka myślę że nie zaszkodzi a zawsze może pomóc.

A ja już na nogach. Jak zwykle w sobotę czekam aż W. się obudzi i będziemy robić jajecznicę na cebuli... ;-)

Straszne pustki się tutaj ostatnio zrobiły.

Życzę Wam pięknego dnia!

reklama
NO u nas to już tradycja...przychodzi sobota jest jajecznica na cebuli :-) W. to już od poniedziałku czeka na sobotę, a raczej na jajecznicę :-D

hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowy :( dzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??

lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze byc :eek: wy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...

Ostatnia edycja:
Miss,nie wiem,ile tam będzie,bo to chyba każdy ma indywidualnie rozpisywany grafik...
Przejdź się - niech Cię obejrzy. :tak:

A My już po jajeczniczce. :-)
Słonko pięknie Nam przyświeca,więc niedługo idziemy na dwór - budować. :tak:

Witam się porannie :) maż odsypia tygodniowe, poranne wstawanie, a ja przy sniadanku zajrzałam do Was

hej olkale
co tam u ciebie , dawno cie nie bylo
wogole tak jakos cicho sie zrobiło
no u mnie nici :(
ale od jutra zaczynamy :) w pon do lek ,
:( no ale koło od początku się toczy ...nowy cykl, nowe możliwości :)
jakoś nie mam ochoty na kompa, myślę o Was co słychać, czy którejs się udało, ale jak mam właczyć go to mnie drgawki biorą :)

:-)Witam się wieczornie ;-)

dziś mam mega ból lewego jajnika chyba ten steryd to mi wyhoduje giganta jakiegoś:sorry:
no to znaczy,ze jakiś wspomagacz dostałaś...bo ja niebierząca jestem;) oj trzymam kciuki, zeby w tym się Wam poszczęściło :)

Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś? :sorry:
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków? :sorry:
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia. :no:
mój J też brał Salfazin, ale badań po kuracji 3-miesięcznej nie robiliśmy, wiec trudno powiedzieć... na boćku czytałam, ze efekty są...oprócz cynku, wazna jest też wit. C

Witam się z rana ;-)

Cześć Babeczki. :-)

Dzięki za odpowiedzi witaminkowe. ;-)

Myszka,u Nas też dziś będzie na śniadanko jajeczniczka,tyle,że ze szczypiorkiem. :-)

u nas też jajówa :-)

hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowy :( dzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??

lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze byc :eek: wy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...

kochana daj znać jak wrócisz od lekarza co się tak męczy - mam nadzieje ze nic poważengo.

Ja zabieram się za sprzątanie chaty - jutro sanepid przyjeżdza czyt teściowa :-)

wczoraj machnęłam sobie lampke wina na wieczór a dzisiaj obudziłam się z mega bólem głowy = kac hehe ja chyba naprwde jestem w ciązy skoro tak na mnie alk działą ;-) hehehe

Miłego dnia dzieczynki

p.s. Mam nadzieje że żadna z dam nie ma zamiaru przenieść się na 2011 r ?? :-(

tosia dzwonilam do mojego gina i powiedzial zebym sobie cos na zgage kupila :eek: no nic zobaczymy ale watpie ze to zgaga ... kupilam sobie syrop oby pomogl i jeszcze mietowa herbate jak to nie pomoze to ide do gina jutro na ip albo we wtorek do gina...
w dzien jest spokoj ale jak sie noc zbliza to koszmar juz mam stresa przed wieczorem :/

reklama
Witam się z rana ;-)

u nas też jajówa :-)

kochana daj znać jak wrócisz od lekarza co się tak męczy - mam nadzieje ze nic poważengo.

Ja zabieram się za sprzątanie chaty - jutro sanepid przyjeżdza czyt teściowa :-)

wczoraj machnęłam sobie lampke wina na wieczór a dzisiaj obudziłam się z mega bólem głowy = kac hehe ja chyba naprwde jestem w ciązy skoro tak na mnie alk działą ;-) hehehe

Miłego dnia dzieczynki

p.s. Mam nadzieje że żadna z dam nie ma zamiaru przenieść się na 2011 r ?? :-(
dziendoberek wszystkim dziewczynom !!!ja juz wieczorem zaczynam staranka, oczywiscie pieke wspanialy obiadek juz gotuje ,kurczak z ziemniaczkami w piekarniku z ziolkami mam nadzieje ze to cos pomoze ahahaha,jak tam u was?ja z tego watku nie odejde poniewaz bylam na 2011 i jakos sie nie zaklimatyzowalam!!!!takze zostaje tutaj staraczki co zafasolkuja 2010!!!!zdecydowalimy starac sie codziennie ,mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie tym razem,zycze wam milego dnia:-):-):-):-)
d

Do góry