reklama
domicela13
Początkująca w BB
Witam
Jestem tu nowa z moim partnerem staramy sie o dzidzie w styczniu odstawilam tabletki ..po odstawieniu cykl byl co 24 dni a drugi 25 teraz jest 30 dzien cylku okresu brak testy 2 negatywne zero jakich kolwiek objawow poza bolem brzucha jak na @ tylko takie z przerwami i piersi sa nabrzmiałe i sudki szczypią ... temp. skacze raz jest 37 potem 37,4 potem 37,6 znowu spada i sie podnosi i tak ciagle nie wiem co mam myslec staram sie o 2 dzidzie ale nie pamietam jak bylo pierwszym razem bo wtedy byla to nieplanowana ciaza z gory dziekuje
Jestem tu nowa z moim partnerem staramy sie o dzidzie w styczniu odstawilam tabletki ..po odstawieniu cykl byl co 24 dni a drugi 25 teraz jest 30 dzien cylku okresu brak testy 2 negatywne zero jakich kolwiek objawow poza bolem brzucha jak na @ tylko takie z przerwami i piersi sa nabrzmiałe i sudki szczypią ... temp. skacze raz jest 37 potem 37,4 potem 37,6 znowu spada i sie podnosi i tak ciagle nie wiem co mam myslec staram sie o 2 dzidzie ale nie pamietam jak bylo pierwszym razem bo wtedy byla to nieplanowana ciaza z gory dziekuje
R
RiSiA
Gość
Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś?
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków?
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia.
witam się
Salfazin brał mój mąż. Polecam. U nas nie dawali szans na naturalną ciąże a widać po salfazinie parametry nasie nia sie polepszyły na tyle, ze pływak dopłynął. A Twoj miał robione badania? Bo ogólnie z tymi specyfikami jest tak,z e nie można ich brać przy dobrych parametrach nasienia bo mogą zaszkodzić.
Moj mąż dodatkowo ostrą diete, brał także kwas omega 3 i 6 bo także poprawia nasienie no i wykluczone gorące długie kąpiele - tylko prysznic, spodenki tylko czysta 100% bawełna i zakaz alkoholu jakiegokolwiek nawet na imprezach. Ugadaliśmy się tak, ze jak sie uda bedzie korzystał potem
U mnie wsio dobrze dzisiaj mykamy na urodzinki więc powoli się przygotowuje. Na razie musze jednak zetrzec kurze i pozmywać podłogi
R
RiSiA
Gość
hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowy dzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??
lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze byc wy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...
Kochana ja mam zgage codziennie takie palące jakby ogień Cie spalał od środka? Nic z tym nie zrobisz jedynie polecam mleko wieczorem i odsunięcie z jedzenia takich rzeczy jak kiszonki i rzeczy konserwowe
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
pajkaa no wlasnie tylko mnienie piecze tylka taki jakby kamien mi tam ciazyl tak uciskal na cos jej to okropne uczucie... az sie boje co to moze byc... i dlaczego tylko w nocy mnei meczy tzn prze dpjsciem spac wtedy najgorzej ja sie tak boje ze strace dzidzie ze koszmar jakis ... narazie kupilam syrop na zgage i h. mietowa i jak to dzisiaj nie pomoze to ide jutro do lekarza bo umre chyba... o ile dzisiaj sie na ip nie wybiore jak sie powtorzy wszystko...
zobaczcie co zamowilismy rodzicom na podziekowanie
PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW- ŚLUB, WESELE I INNE (986342092) - Aukcje internetowe Allegro
PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW- ŚLUB, WESELE I INNE (986342092) - Aukcje internetowe Allegro
R
RiSiA
Gość
pajkaa no wlasnie tylko mnienie piecze tylka taki jakby kamien mi tam ciazyl tak uciskal na cos jej to okropne uczucie... az sie boje co to moze byc... i dlaczego tylko w nocy mnei meczy tzn prze dpjsciem spac wtedy najgorzej ja sie tak boje ze strace dzidzie ze koszmar jakis ... narazie kupilam syrop na zgage i h. mietowa i jak to dzisiaj nie pomoze to ide jutro do lekarza bo umre chyba... o ile dzisiaj sie na ip nie wybiore jak sie powtorzy wszystko...
Mississ to jest zgaga ja też ją mam najintensywniejszą jak się kładę spać, dlatego, ze leżysz prawie na płasko i soki żąłądkowe uciekają do góry i stąd zgaga. Spróbuj na noc pić mleko zobaczysz czy Ci pomoze. Ja jak mnie piedcze pije tez wode mineralną.
cześć weszłam na chwilkę ale już muszę zmykać bo moi panowie skopują ogródek a ja idę wyeliminować truskawki a zasiać trawę no nie wiem czy dzisiaj zajrzę tutaj, a brzuch boli na @Witam sie sobotnio
no hej kochanacześć weszłam na chwilkę ale już muszę zmykać bo moi panowie skopują ogródek a ja idę wyeliminować truskawki a zasiać trawę no nie wiem czy dzisiaj zajrzę tutaj, a brzuch boli na @
no to troszku popracujesz
do miłego
reklama
piekne serducho no no masz gust gratulacje to juz tuz tuszpajkaa no wlasnie tylko mnienie piecze tylka taki jakby kamien mi tam ciazyl tak uciskal na cos jej to okropne uczucie... az sie boje co to moze byc... i dlaczego tylko w nocy mnei meczy tzn prze dpjsciem spac wtedy najgorzej ja sie tak boje ze strace dzidzie ze koszmar jakis ... narazie kupilam syrop na zgage i h. mietowa i jak to dzisiaj nie pomoze to ide jutro do lekarza bo umre chyba... o ile dzisiaj sie na ip nie wybiore jak sie powtorzy wszystko...
Podziel się: