reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tasiulka - tak mi przykro :sad: trzymaj sie!

agutka - trzymam kciuki, zeby @ nie przyszla!!!!!!!!

missiiss - no wiedzisz, wszystko jest OK. juz sie nie stresuj wiecej, bo dzidzia nerwowa bedzie ;-)

Dla wszystkich, do ktorych zawiatała @ - GŁOWA DO GÓRY :-) idzie maj, to na pewno nam sie uda. ja juz sie nastawilam psychicznie na styczniowe dzieciatko ;-):tak:

Witam wszystkie ponownie :-)

Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg :-D - według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!

Witajcie i żegnajcie zarazem
Wpadłam się tylko pożegnać bo moja dzidzia długo nie gościła w moim brzuszku. Puste jajo płodowe, a w rezultacie wczoraj poroniłam. Niestety ten wątek już mnie nie dotyczy bo w 2010 to ja napewno mamusią nie zostane. Jeśli wogóle kiedykolwiek będzie mi dane być mamusią.Żyć mi się odechciewa...
Za Was trzymam kciuki żeby się każdej udało spełnić to marzenie.
Pozdrawiam i spadam stąd...
kochana wspolczuje ale nie zostawiaj nas ja tez nawet jesli teraz sie uda to urodze w styczniu 2011 a jednak dalej tu jestem i nigdzie sie niewybieram bo ten watek jest najlepszy i ani mysle z tad odchodzic nawet jesli zafasolkuje
to ja w takim razie też już powinnam odejść bo w tym roku nie urodzę już dziecka.ale zostanę tu nawet do 2015 bo nie wyobrażam sobie opuścić tych kobitek co tu piszą.forum to my, kobiety które je tworzą a nie nazwa...
swiete slowa jestesmy razem do konca :tak:
Byłyśmy sobie z Zuzią w mieście,pospacerowałyśmy. :-)
W drodze powrotnej miałyśmy nieprzyjemną sytuację z mzk,a na koniec jeszcze Zuzia wywróciła się tak potwornie na chodniku,że czołem zaryła o ziemię i teraz ma mega śliwę i podrapane czółko. :-( :-( :-( I mówi,że Ją bardzo boli. :-(
Do tek szkło od okularków do wymiany,bo zrobiły się takie rysy,że hej! Normalnie dziury. :baffled:
:szok::eek::baffled: o korcze to nieciekawie a moja mala dzisaij daje takie jazdy a ja dzis niewiem czemu jestem tak rozdrazniona ze odechciewa mi sie 2 dziecka :zawstydzona/y: marze o nim ale dzis juz mi wszystko jedno tak maladaje mi popalic jedyne co mnie dzid ucieszylo to to ze moja gitara zostala dzis wyslana do mnie a tak po za tym to tyesciowa juz wra :wściekła/y: a od wczoraj jej niebylo i w domu bylo super i czulam taki wewnetrzsny spokoj jak jej w domu niebylo a dzis juz wraca i napewno bedzie miala zly chumor i na kogo padnie wyzycie sie???oczywiscie jak zwykle na mnie mimo ze wypucowalam dom na cacy zeby sie do nieczego niemogla przyczepic to i tak cos znajdzie zawsze tak jest :confused2: i glowa mi peka mamjuz dosc
to pewnie wasza sprawka ze jest az 350 :D:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)
no pewnie ze nasza :-) a teraz masz sie przestac stresowac bo bede wyzywac ;-)
dzikeuje kochane za wszytskie kciuki za opierdziele i ogolnie za wszystko :) kochan ejestescie i zycze wam rowniez szybkiego zafasolkowania:-)

ŁAPCIE FLUIDKI %%%%&&&&&&&&&&*********$$$$$$$$(((((((((((((~~~~~~~~~~
lapie lapie lapie dzis jakos bez wiekszych nadziei na fasolke ale moze iedys pomoga
dziewczyny chce sie cos was zapytac ,wczoraj wieczorem romansowalam z mezusiem noi rano przyszla @malpa nic z tego nie bedzie?
kochana przytulasy to jeden ze sposobow przyspieszenia @ :-D ja jak wiem ze sie zbliza to mobilizuje meza do jej przyspieszenia i po max 2 godzinach sie pojawia hihihihi

Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg :-D - według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!
wielkie grtatki :)

kochana wspolczuje ale nie zostawiaj nas ja tez nawet jesli teraz sie uda to urodze w styczniu 2011 a jednak dalej tu jestem i nigdzie sie niewybieram bo ten watek jest najlepszy i ani mysle z tad odchodzic nawet jesli zafasolkuje

swiete slowa jestesmy razem do konca :tak:

:szok::eek::baffled: o korcze to nieciekawie a moja mala dzisaij daje takie jazdy a ja dzis niewiem czemu jestem tak rozdrazniona ze odechciewa mi sie 2 dziecka :zawstydzona/y: marze o nim ale dzis juz mi wszystko jedno tak maladaje mi popalic jedyne co mnie dzid ucieszylo to to ze moja gitara zostala dzis wyslana do mnie a tak po za tym to tyesciowa juz wra :wściekła/y: a od wczoraj jej niebylo i w domu bylo super i czulam taki wewnetrzsny spokoj jak jej w domu niebylo a dzis juz wraca i napewno bedzie miala zly chumor i na kogo padnie wyzycie sie???oczywiscie jak zwykle na mnie mimo ze wypucowalam dom na cacy zeby sie do nieczego niemogla przyczepic to i tak cos znajdzie zawsze tak jest :confused2: i glowa mi peka mamjuz dosc

no pewnie ze nasza :-) a teraz masz sie przestac stresowac bo bede wyzywac ;-)

lapie lapie lapie dzis jakos bez wiekszych nadziei na fasolke ale moze iedys pomoga

kochana przytulasy to jeden ze sposobow przyspieszenia @ :-D ja jak wiem ze sie zbliza to mobilizuje meza do jej przyspieszenia i po max 2 godzinach sie pojawia hihihihi

hej zabciu :)

Co tam ciekawego , co slychac ???
strasznie sie tu cicho zrobiło

gratuluje wkoncu jakas wiadomosc o fasolce bo ostatnio same @ :-D

reklama
Do góry