dzieki kochana
tosika a ty kiedy masz miec@?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki kochana
Witajcie i żegnajcie zarazem
Wpadłam się tylko pożegnać bo moja dzidzia długo nie gościła w moim brzuszku. Puste jajo płodowe, a w rezultacie wczoraj poroniłam. Niestety ten wątek już mnie nie dotyczy bo w 2010 to ja napewno mamusią nie zostane. Jeśli wogóle kiedykolwiek będzie mi dane być mamusią.Żyć mi się odechciewa...
Za Was trzymam kciuki żeby się każdej udało spełnić to marzenie.
Pozdrawiam i spadam stąd...
oj przykro mi jest nie uciekaj z tad!ja tez juz nie naleze do tego watku zapisalam sie na 2011 poniewaz dzisiaj malpa@ przylazla z okropnym bolem jak na wymioty!!!nie wiem co sie dzieje,teraz cos mi ulzylo, naprawde jeszczeraz przykro mi!!!!Witajcie i żegnajcie zarazem
Wpadłam się tylko pożegnać bo moja dzidzia długo nie gościła w moim brzuszku. Puste jajo płodowe, a w rezultacie wczoraj poroniłam. Niestety ten wątek już mnie nie dotyczy bo w 2010 to ja napewno mamusią nie zostane. Jeśli wogóle kiedykolwiek będzie mi dane być mamusią.Żyć mi się odechciewa...
tosika a ty kiedy masz miec@?
Przykro mi kochana.....to okropne co Cię spotkało i bardzo niesprawiedliwe.ktoś Ci dał i odebrał szczęście.ale pamiętaj skarbie,że nie wolno Ci się poddać.to forum nie jest tylko dla mam które urodzą w tym roku.możemy zmieniać nazwę nawet co chwila ale my, zaprzyjaźnione kobiety nie zmienimy się.także odpocznij na razie od tego wszystkiego i jak już nabierzesz sił to wróć do nas.znów będziemy razem się starać i dzielić radości i smutki.trzymaj się słonko.jesteśmy z Tobą:***Witajcie i żegnajcie zarazem
to ja w takim razie też już powinnam odejść bo w tym roku nie urodzę już dziecka.ale zostanę tu nawet do 2015 bo nie wyobrażam sobie opuścić tych kobitek co tu piszą.forum to my, kobiety które je tworzą a nie nazwa...oj przykro mi jest nie uciekaj z tad!ja tez juz nie naleze do tego watku zapisalam sie na 2011 poniewaz dzisiaj malpa@ przylazla z okropnym bolem jak na wymioty!!!nie wiem co sie dzieje,teraz cos mi ulzylo, naprawde jeszczeraz przykro mi!!!!
Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)
No ja chcę na takich kołach jak ten czerwony na zdjęciu. I stwierdziłam że każdą z części (gondola, fotelik, spacerówka) wezmę w innnym kolorze.
ja tez dzis kupilam nowe maz mnie wygnal ze mam isc sobie kupic nowe buty wkleje na koncu posta fotki
Witajcie i żegnajcie zarazem