reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja w takim razie też już powinnam odejść bo w tym roku nie urodzę już dziecka.ale zostanę tu nawet do 2015 bo nie wyobrażam sobie opuścić tych kobitek co tu piszą.forum to my, kobiety które je tworzą a nie nazwa...
ja tak napisalam poniewaz juz sie nie tycze tego watku no ale jako nie moge was tez opuscic jakos przykro mi,nawiazalam znajomosci z wami jestescie naprawde mile kolezanki dziekuje

reklama
Byłyśmy sobie z Zuzią w mieście,pospacerowałyśmy. :-)
W drodze powrotnej miałyśmy nieprzyjemną sytuację z mzk,a na koniec jeszcze Zuzia wywróciła się tak potwornie na chodniku,że czołem zaryła o ziemię i teraz ma mega śliwę i podrapane czółko. :-( :-( :-( I mówi,że Ją bardzo boli. :-(
Do tek szkło od okularków do wymiany,bo zrobiły się takie rysy,że hej! Normalnie dziury. :baffled:

Byłyśmy sobie z Zuzią w mieście,pospacerowałyśmy. :-)
W drodze powrotnej miałyśmy nieprzyjemną sytuację z mzk,a na koniec jeszcze Zuzia wywróciła się tak potwornie na chodniku,że czołem zaryła o ziemię i teraz ma mega śliwę i podrapane czółko. :-( :-( :-( I mówi,że Ją bardzo boli. :-(
Do tek szkło od okularków do wymiany,bo zrobiły się takie rysy,że hej! Normalnie dziury. :baffled:
co to za dzien dalej nie ma@ trzymam kciuki przynajmniej za ciebie

to pewnie wasza sprawka ze jest az 350 :D:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)
;-)superr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niech rosniej rosnie :-):-):-)
teraz badz spokojna i odpoczywaj codziennie nie martw sie o nic.,,,ciesz sie to jest najpiekniejszy moment w zyciu!!!!wszystkiego naj naj...ja musze jeszcze sie starac za ktorym razem udalo ci sie bo ja to juz bedzie 3 raz co bedziemy sie starac zaraz po @:angry:

dzikeuje kochane za wszytskie kciuki za opierdziele i ogolnie za wszystko :) kochan ejestescie i zycze wam rowniez szybkiego zafasolkowania:-)

ŁAPCIE FLUIDKI %%%%&&&&&&&&&&*********$$$$$$$$(((((((((((((~~~~~~~~~~

reklama
tosiulka bardzo mi przykro. Wiem co możesz teraz przeżywać... wypłacz się ile trzeba i wracaj do sił! Pamiętaj że po sytuacji beznadziejnej zawsze później uśmiecha się do nas dobry los.
Na pewno będziesz jeszcze mamusią. Życzę Ci tego z całego serca!
Jak masz ochotę to możesz odwiedzić wątek Ciąża po poronieniu na BB . Mnie pomogło w tych najgorszych chwilach.

missiiss piękny przyrost !!! GRATULUJĘ!!! Teraz już masz być spokojna! Bo widzisz że dzidziuś pięknie się rozwija.

Lenka dziękuję. Dzisiaj czuję się świetnie. Choć dzidziuś chwilami daje się we znaki po prawej stronie :-)

Do góry