no widzisz kochana dobrze bedzie , jestem ciekawa jak tam u mnie ja w pon ide . Ja teraz ostatni raz brałam clo jestem ciekawa co potem
ja dopiero mam brać do następnego cyklu jak w tym się nie uda
a jak dawkowałaś od którego dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz kochana dobrze bedzie , jestem ciekawa jak tam u mnie ja w pon ide . Ja teraz ostatni raz brałam clo jestem ciekawa co potem
ja dopiero mam brać do następnego cyklu jak w tym się nie uda
a jak dawkowałaś od którego dc
no to ja trzymam kciuki!!!! mysl pozytywnie juz polowa sukcesu jak pecholek tak slicznie rosnie:-)Witam popołudniową porą ;-)
już wróciłam jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)
owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)
jak to nie pomoże to chyba załamka totalna miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika
no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie
no cicho ciekawe co dziewczeta robia???no własnie cos tu cicho
zaraz poczytam o tym clo
to poczytaj kochana też o metypred bo ja nie wiem co to jest a gin kazał brać do niedzieli a to steryd i teraz mam nerw bo nie wiem czy to nie szkodzi ale chyba nie co
a dlaczego kazal Ci to brac????
na stymulację tak mówił żeby podrasować pęcholek
wiesz kochana najlepiej nie czytac ulotek . kiedys moj lek tak powiedział oni wiedza co robia wkoncu musimy im zaufac takze kochana wrzuc na luz i zobaczysz ze bedzie sina stymulację tak mówił żeby podrasować pęcholek