reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ciekawego nic moj cykl beznadziejny po wykresie wyglada jakby byl bezowulacyjny a caly czas pije ziolka

a tam gadasz , ja nie mierze tempki bo jeszcze by tego brakowało , zupełnie bym sfiksowała
u mnie bez szaleństw , musze troszku wyluzować
a co tam u macku bo juz zupełnie jej nie widze

reklama
Witam sie i ja popołudniowo :)
2 dzien dietki wlasnie po kolacji ;) - jogurt duzy i 1 plasterek szyneczki mmmm pycha jeszcze sie nigdy tak nie delektowalam ;)
zaraz nadrobie Was :)
a co tam u Was????

Witam wszystkie ponownie :-)

Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg :-D - według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!
gratuluje!!!!!! super ja tez bym tyle testów zrobila hehehe tak pozytywnie Ci zazdroszcze :) to duzo zdrowka dwojeczce zycze( a moze trojeczce ;) )

jednak to ta cholerna psychika tak dziala....
to pewnie wasza sprawka ze jest az 350 :D:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)

dzikeuje kochane za wszytskie kciuki za opierdziele i ogolnie za wszystko :) kochan ejestescie i zycze wam rowniez szybkiego zafasolkowania:-)

ŁAPCIE FLUIDKI %%%%&&&&&&&&&&*********$$$$$$$$(((((((((((((~~~~~~~~~~
super gratki
i ja tez lapie fluidki na nastepny miesiac bo teraz slomiana wdowa jestem ;) do 30 kwietnia....

to ja w takim razie też już powinnam odejść bo w tym roku nie urodzę już dziecka.ale zostanę tu nawet do 2015 bo nie wyobrażam sobie opuścić tych kobitek co tu piszą.forum to my, kobiety które je tworzą a nie nazwa...
no ja tez powinnam ale nie ma szans nie ma mowy nawet imo ze rzadko tu zagladam ale czuje sie mimo wszystko z Wami zwiazana :)
Byłyśmy sobie z Zuzią w mieście,pospacerowałyśmy. :-)
W drodze powrotnej miałyśmy nieprzyjemną sytuację z mzk,a na koniec jeszcze Zuzia wywróciła się tak potwornie na chodniku,że czołem zaryła o ziemię i teraz ma mega śliwę i podrapane czółko. :-( :-( :-( I mówi,że Ją bardzo boli. :-(
Do tek szkło od okularków do wymiany,bo zrobiły się takie rysy,że hej! Normalnie dziury. :baffled:
o matko szczescie ze szklo jej nie zranilo ..... najlepiej na takie upadki albo uderzenia to przykladac zamrozone miesko a potem bialkiem smarowac to nie ma guza- sprawdzilam na siostrze jak byla mala i okno spadlo jej na glowke oj co ja wtedy przezylam to szkoda gadac....
ucaluj Zuzinke ode mnie w jej male kochane czuleczko :) bidulka kochana "ciocia" Becia tula mocno i posyla buziaki :)
Witajcie i żegnajcie zarazem
Wpadłam się tylko pożegnać bo moja dzidzia długo nie gościła w moim brzuszku. Puste jajo płodowe, a w rezultacie wczoraj poroniłam. Niestety ten wątek już mnie nie dotyczy bo w 2010 to ja napewno mamusią nie zostane. Jeśli wogóle kiedykolwiek będzie mi dane być mamusią.Żyć mi się odechciewa...
Za Was trzymam kciuki żeby się każdej udało spełnić to marzenie.
Pozdrawiam i spadam stąd...
Kochana smutno ale nie daj sie bądz dzielna- moja znajoma tez tak miala i potem jej sie udalo takze tulam mocno!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
:-)Witam popołudniową porą ;-)

już wróciłam :tak:jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)

owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków :-D tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)

jak to nie pomoże to chyba załamka totalna :sorry: miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika:tak:

no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie :)

reklama
:-)Witam popołudniową porą ;-)

już wróciłam :tak:jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)

owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków :-D tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)

jak to nie pomoże to chyba załamka totalna :sorry: miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika:tak:

no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie :)

no widzisz kochana dobrze bedzie , jestem ciekawa jak tam u mnie ja w pon ide . Ja teraz ostatni raz brałam clo jestem ciekawa co potem

Do góry