reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ciekawego nic moj cykl beznadziejny po wykresie wyglada jakby byl bezowulacyjny a caly czas pije ziolka

a tam gadasz , ja nie mierze tempki bo jeszcze by tego brakowało , zupełnie bym sfiksowała
u mnie bez szaleństw , musze troszku wyluzować
a co tam u macku bo juz zupełnie jej nie widze

reklama
Witam sie i ja popołudniowo :)
2 dzien dietki wlasnie po kolacji ;) - jogurt duzy i 1 plasterek szyneczki mmmm pycha jeszcze sie nigdy tak nie delektowalam ;)
zaraz nadrobie Was :)
a co tam u Was????

Witam wszystkie ponownie :-)

Moje drogie, od jakiegoś czasu tu nie zaglądałam, byłam strasznie zdołowana tymi staraniami....monitoringiem cyklu, testami owu itd
Odpuściłam intensywne myślenie o posiadaniu dzidzi.....po ostatniej @ wyluzowałam się.....po Luteinie, CLO i monitoringu dokładnie widziałam kiedy mam owu - teraz Kochane od tygodnia robię testy ciążowe codziennie bo nie mogę uwierzyć, że tam są 2 kreski!!!
W poniedziałek lecę na pierwsze usg :-D - według moich obliczeń to 4/5 tydzień a kalkulator w necie wyliczył mi poród na 25 grudnia 2010! Strasznie się wzbraniałam przed porodem w grudniu a tu wypadły święta!!! ale teraz co mi tam, zrobię wszystko dla mojej długo oczekiwanej dzidzi :-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby @ nie przyszła i za 2 grube krechy na testach!
gratuluje!!!!!! super ja tez bym tyle testów zrobila hehehe tak pozytywnie Ci zazdroszcze :) to duzo zdrowka dwojeczce zycze( a moze trojeczce ;) )

jednak to ta cholerna psychika tak dziala....
to pewnie wasza sprawka ze jest az 350 :D:-) dobra teraz cisza i spokuj w mojej duszy i oczekiwanie na serduszko :-)

dzikeuje kochane za wszytskie kciuki za opierdziele i ogolnie za wszystko :) kochan ejestescie i zycze wam rowniez szybkiego zafasolkowania:-)

ŁAPCIE FLUIDKI %%%%&&&&&&&&&&*********$$$$$$$$(((((((((((((~~~~~~~~~~
super gratki
i ja tez lapie fluidki na nastepny miesiac bo teraz slomiana wdowa jestem ;) do 30 kwietnia....

to ja w takim razie też już powinnam odejść bo w tym roku nie urodzę już dziecka.ale zostanę tu nawet do 2015 bo nie wyobrażam sobie opuścić tych kobitek co tu piszą.forum to my, kobiety które je tworzą a nie nazwa...
no ja tez powinnam ale nie ma szans nie ma mowy nawet imo ze rzadko tu zagladam ale czuje sie mimo wszystko z Wami zwiazana :)
Byłyśmy sobie z Zuzią w mieście,pospacerowałyśmy. :-)
W drodze powrotnej miałyśmy nieprzyjemną sytuację z mzk,a na koniec jeszcze Zuzia wywróciła się tak potwornie na chodniku,że czołem zaryła o ziemię i teraz ma mega śliwę i podrapane czółko. :-( :-( :-( I mówi,że Ją bardzo boli. :-(
Do tek szkło od okularków do wymiany,bo zrobiły się takie rysy,że hej! Normalnie dziury. :baffled:
o matko szczescie ze szklo jej nie zranilo ..... najlepiej na takie upadki albo uderzenia to przykladac zamrozone miesko a potem bialkiem smarowac to nie ma guza- sprawdzilam na siostrze jak byla mala i okno spadlo jej na glowke oj co ja wtedy przezylam to szkoda gadac....
ucaluj Zuzinke ode mnie w jej male kochane czuleczko :) bidulka kochana "ciocia" Becia tula mocno i posyla buziaki :)
Witajcie i żegnajcie zarazem
Wpadłam się tylko pożegnać bo moja dzidzia długo nie gościła w moim brzuszku. Puste jajo płodowe, a w rezultacie wczoraj poroniłam. Niestety ten wątek już mnie nie dotyczy bo w 2010 to ja napewno mamusią nie zostane. Jeśli wogóle kiedykolwiek będzie mi dane być mamusią.Żyć mi się odechciewa...
Za Was trzymam kciuki żeby się każdej udało spełnić to marzenie.
Pozdrawiam i spadam stąd...
Kochana smutno ale nie daj sie bądz dzielna- moja znajoma tez tak miala i potem jej sie udalo takze tulam mocno!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
:-)Witam popołudniową porą ;-)

już wróciłam :tak:jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)

owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków :-D tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)

jak to nie pomoże to chyba załamka totalna :sorry: miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika:tak:

no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie :)

reklama
:-)Witam popołudniową porą ;-)

już wróciłam :tak:jestem troszkę zadowolona zawsze to jakiś krok do przodu;-)

owu będzie z lewego jajnika, rośnie piękny pęcholek i choć dziś dopiero 12dc to ma już 16mm, a w poprzednim cyklu w 13dc miałam zaledwie 14mm, kolejne usg w niedzielę przed południem, dostałam furę leków :-D tzn. oboje z R łykamy dziś 2 tabl Sumamedu na wszelki wypadek przeciwko chlamydii, dostałam też Metypred żeby podstymulować pęcholek i jeśli się nie uda w tym cyklu to mam od przyszłego od 3dc przez 5 dni brać Clostilbegyt;-)

jak to nie pomoże to chyba załamka totalna :sorry: miałam się nie nakręcać ale oczywiście wiążę z tym cyklem już nadzieję, bo wg mnie i moich obserwacji mam lepszą owu z lewego jajnika:tak:

no i o 16 zaliczyłam ostatni ząbek u dentysty - wszystkie zdrowiutkie :)

no widzisz kochana dobrze bedzie , jestem ciekawa jak tam u mnie ja w pon ide . Ja teraz ostatni raz brałam clo jestem ciekawa co potem

Do góry