reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jutro albo w piatek odkladam dupka i zrobie testa sobie jeszcze by sprawdzic czy dziubdziaska nie ma w brzuszku ;-) pewnie nie ale zeby nie zaszkodzic lepiej zrobie :tak: ehhh pozniej @ i zastrzyk sie zaczna w brzuch :eek: i do dziela zielolka tempka monitoringi i kupa kasy za prywatnego lekarza :no::zawstydzona/y: no ale coz... nie wiedzialam ze dzidzia przed i od poczecia bedzie mnie tyle kosztowala :-D
trzymam kciuki, zeby kolejnego cyklu i kasy na niego już nie było;-)

witam się z rana kooleżanki
Wpadłam się przywitać z rana, bo do pracy się szykuję i kawkę piję:-)

u mnnie dziś temp 37,15...raczej na przyjazd małpy nie liczę, rozpoczał sie 31 dc.
Przez to zaczynam się łudzić i myslec, ze moze się udało jednak...wykres temp od tego 21 dc ma trend rosnacy cały czas...ach ta nadzieja:-D

Jeżeli chodzi o cenę to wyjdzie podobnie, bo musze dojeżdzac na ślask, ale pod względem zajęcia sie pacjentem to widac że nie naciaga nie zleca na pałe badań dokładnie przepytał jak się czułam np. po CLo itp. no i nie mówi mi że wszystko dobrze kiedy nie ma efektów i wprost mówi ze do niego sie przychodzi po to żeby urodzić, nie rozdrabnia sie na gdybaniu!!!

Dobranoc, bo juz szare komórki mi sie nie chca skupic!!! Pa pa

Robin pamietam, zę Tobie zależy na natralnej ciąży...ale moze wrto sie zastanowić nad tą inseminacja Słońce, bo jeśli szanse dają...to może wato je wykorzystać:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobity!!! :-)

olkale wow :szok: tempka super eeeenooo fasolką mi tu zajezdza nie sadzisz?? ;-):-):tak: trzymam kciuki bardzo mocno !!!!! &&&&&i dziekuje za zyczonka fasolinki moze i u mnie siedzi a sie nic nie odzywa :-p

maćku dzięki :tak:

milego dnia dziewuszki, ja uciekam do pracy i wroce przed 22 :eek::crazy:

Cześć:)
Zaczłam pisac wczoraj ale musiałam iśc do domu i mało tego było. Mam nadzieję że od dzis uda mi się dołączyc do Was na dłużej:)
Nie mam szans nadrobić tych tysięcy stron które juz sa więc zaczynam od tej:)
Krótko o mnie.
Mam 27 lat i od 1,5 roku staramy się o dziecko:( Rok temu dokładnie zakończyła się moaj ciąża pozamaciczna:( W Anglii i niestety usuneli mi jajowód:( i podali metotreksat dwa razy (najpiejw leki potem laparoskopia żeby nie było że aż tak głupi są:)
Obecnie staramy sie od października i jak narazie nic:)
MIło będzie pogadac z osobami które wiedzą jak to jest:)
Narazie pewnie będzie mi się jeszcze wszystko myliło ale mam nadzieję że się nauczę:)

I ja się witam porankowo. :tak:

Ale miałam dziś sen. :zawstydzona/y:
Zrobiłam test-pozytyw,powiedziałam o ciąży Grześkowi,za chwilę znosiłam rzeczy dla Maleństwa z Zuzią,a niedługo potem nosiłam małą dzidzię na rękach... :sorry: Przeszłam do innego pokoju i dzidzia stała się już większą dziewczynką i meeeega podobna do Zuzi! :szok: :-) :tak:
Ach,szkoda,że to sen... ;-)

u mnnie dziś temp 37,15...raczej na przyjazd małpy nie liczę, rozpoczał sie 31 dc.
Przez to zaczynam się łudzić i myslec, ze moze się udało jednak...wykres temp od tego 21 dc ma trend rosnacy cały czas...ach ta nadzieja:-D

A kiedy testujesz?

Missiiss dziękuję za powitanie:) i świeczkę dla mojej dzidzi.
Narazie nei myślałam jeszcze o ziółkach... Jak w tym cyklu się nie udało (24 dc więc jeszcze z tydzień) to musimy odpuścić na 1 lub 2 cykle.
Musze zrobić kolposkopię bo mam jakieś niejasne wyniki cytologii - to raz
a dwa to praca. Umowę mam do 30 kwietnia więc jak się udało to akurat 3 miesiące skończę przed końcem umowy więc będą musieli przedłużyć. A jak nei to poczekam aż przedłuża (tzn zaczniemy się starać w kwietniu)

monia z tym przedluzaniem to tk nie jest ... jak zajdziesz i pojdziesz na l4 to cie nie moga bedac na l4 wywalic :tak: ja mialam taka sytuacje :-) ale zycze zeby tym razem sie pojawily II krechy :D

ide do pracki buuuzzzziiiaaaakkiiiii :)

Witam :-)

missiiss mnie tu za Tobą przywiało!!! :-D bo juz mi się stęskniło!

A tak dla wiadomości pozostałych dziewczyn również jestem po stracie, ale zamierzamy się starać o dzieciątko już po 1 cyklu.

miłego dnia!

nie wiem czy cyztalas ale teraz w modzie jest probowanie ziolek :-p oto link :Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski część VIII

Ja trochę poczytałam o tych ziółkach. I w sumie wybrałam dla siebie 3, bo ponoć miałam jakieś dziwne te owulacje.
Odpiszę może ten przepis i przy okazji odwiedzę zielarski.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, Scully jak tam Twoja walka!!!

sculyy jakie ty masz strasznie dlugie cykle:szok: zaden gin ci ich nieskraca????moze przez to masz problem z zajsciem:eek:

:-) lekarz chce mi Luteinę dać na skrócenie cykli do max 35 dc, ale my wcześniej ponad tydzien przed owu konczylismy staranka (bo cykle długie i nigdy nie bylo wiadomo kiedy owu) :zawstydzona/y: Teraz mierze temp 2 m-ce i wiem kiedy mogla być owu, więc chce spróbować bez Lutki :tak: A wogole to mam nadzieje, że fasolinka sobie gniazdko juz uwiła ;-) i @ nie przyjdzie :sorry:

Hej dziewczyny
Mój mąż padł, śpi jak suseł :-) to ja myk do komputerka i juz jestem z Wami:-D
mam dzisiaj 30 dc z no od tego cyklu liczę 30 dniowych (najkrótszy mial 24, najdłuzszy 29)
Kochana testowłam dziś rano i była 1 krecha...wcale mnie to nie zdziwiło. Ja nie przyjdzie @ to spróbuję w week...

:-) trzymam kciukaski :-)

reklama
mam pytanie za 100 punktow:-)
czy jak nie ma rozciagliwego sluzu to mozna zajsc???
bo cos podejrzewam ze mam problem ze sluzem i dlatego nie mam fasolki, przejrzalam mase wykresow i wszystkie zaciazone mialy sluz jak bialko jajka kurzego i uczucie śliskości a u mnie NIGDY nie bylo ani jednego ani drugiego, czy to moze byc przyczyna?
biore teraz wiesiolek ale nie pomogl....

Do góry