Na dwie wizyty sie zapislas, zy on przyjmuje tak i tak?aha...bo ja z kolei to niewiele wiem... no to chyba poczekam na wizytę u gina...zapisałam się do takiego z polecenia na NFZ i prywatnie...ale najpierw to musze dostać @;-)
reklama
no nie do dwóch różnych ;-) sprawdzę, który lepiej się spisze ;-) poza tym mam też z NFZ wizytę w poradni endokryn-ginek. tak więc marzec będzie miesiacem badań...;-)byle bym z terminami się nie pogubiłaNa dwie wizyty sie zapislas, zy on przyjmuje tak i tak?
maćku zostawiam Cie samą :-(idę połozyć się do łóżeczka:-)
buziaki do jutra
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Papa!maćku zostawiam Cie samą :-(idę połozyć się do łóżeczka:-)
buziaki do jutra
Jedynym pocieszeniem jest to, że w gabinecie byłam ok godz i za wizyte wział mniej niz ten 1 który bieze 100 za 5 min z pacjetem. Wiec raczej nie zeruje na ludziach z problemami. Zalecenia takie same więc nie wiem czy się trzymac prof czy tego nowego który pomógł mojemu szwagrowi.Masakra! I to jest specjalista?!
To moze ten lepszy, skoro wiecej czasu poswieca pacjentowi i mniej przy tym bierze...Jedynym pocieszeniem jest to, że w gabinecie byłam ok godz i za wizyte wział mniej niz ten 1 który bieze 100 za 5 min z pacjetem. Wiec raczej nie zeruje na ludziach z problemami. Zalecenia takie same więc nie wiem czy się trzymac prof czy tego nowego który pomógł mojemu szwagrowi.
Jeżeli chodzi o cenę to wyjdzie podobnie, bo musze dojeżdzac na ślask, ale pod względem zajęcia sie pacjentem to widac że nie naciaga nie zleca na pałe badań dokładnie przepytał jak się czułam np. po CLo itp. no i nie mówi mi że wszystko dobrze kiedy nie ma efektów i wprost mówi ze do niego sie przychodzi po to żeby urodzić, nie rozdrabnia sie na gdybaniu!!!To moze ten lepszy, skoro wiecej czasu poswieca pacjentowi i mniej przy tym bierze...
Dobranoc, bo juz szare komórki mi sie nie chca skupic!!! Pa pa
Ostatnia edycja:
No czyli konkretny facet. To chyba dobrze...Jeżeli chodzi o cenę to wyjdzie podobnie, bo musze dojeżdzac na ślask, ale pod względem zajęcia sie pacjentem to widac że nie naciaga nie zleca na pałe badań dokładnie przepytał jak się czułam np. po CLo itp. no i nie mówi mi że wszystko dobrze kiedy nie ma efektów i wprost mówi ze do niego sie przychodzi po to żeby urodzić, nie rozdrabnia sie na gdybaniu!!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ehhh przeczytalam 10 str i wymieklam szalone jestescie z tym pisaniem :-) nie dam rady was nadrobi... jutro tez 12 godzin w pracy bbbrrr ale w piatek mam wolne to bede siedziala na forum i nadrabiala zaleglosci ;-)
a tym czasem
jutro albo w piatek odkladam dupka i zrobie testa sobie jeszcze by sprawdzic czy dziubdziaska nie ma w brzuszku ;-) pewnie nie ale zeby nie zaszkodzic lepiej zrobie ehhh pozniej @ i zastrzyk sie zaczna w brzuch i do dziela zielolka tempka monitoringi i kupa kasy za prywatnego lekarza no ale coz... nie wiedzialam ze dzidzia przed i od poczecia bedzie mnie tyle kosztowala
dzisiaj dostalam umowe kolejna na poltora roku i bardzo sie z niej ciesze :-):-)
za opinie odnosnie moich ciuszkow dziekuje i bardzo chetnie wydziergam ;-)
dobranoc i buziaki ;-)
a tym czasem
jutro albo w piatek odkladam dupka i zrobie testa sobie jeszcze by sprawdzic czy dziubdziaska nie ma w brzuszku ;-) pewnie nie ale zeby nie zaszkodzic lepiej zrobie ehhh pozniej @ i zastrzyk sie zaczna w brzuch i do dziela zielolka tempka monitoringi i kupa kasy za prywatnego lekarza no ale coz... nie wiedzialam ze dzidzia przed i od poczecia bedzie mnie tyle kosztowala
dzisiaj dostalam umowe kolejna na poltora roku i bardzo sie z niej ciesze :-):-)
dobranoc i buziaki ;-)
reklama
Gratulacje i powodzeniajutro albo w piatek odkladam dupka i zrobie testa sobie jeszcze by sprawdzic czy dziubdziaska nie ma w brzuszku ;-) pewnie nie ale zeby nie zaszkodzic lepiej zrobie ehhh pozniej @ i zastrzyk sie zaczna w brzuch i do dziela zielolka tempka monitoringi i kupa kasy za prywatnego lekarza no ale coz... nie wiedzialam ze dzidzia przed i od poczecia bedzie mnie tyle kosztowala
dobranoc i buziaki ;-)
Podziel się: