reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jeszcze byłam, ale tez zmykam do łóżka...trochę książkę poczytam...porelaksuję się.
bardzo nerwowe dni ostatnio mam ...
Macku chciałam Cię zpytać o prolaktynę...czy Twoje złe wyniki wychodziły z obciażeniem czy jak normalnie była pobierana krew?

ja jeszcze byłam, ale tez zmykam do łóżka...trochę książkę poczytam...porelaksuję się.
bardzo nerwowe dni ostatnio mam ...
Macku chciałam Cię zpytać o prolaktynę...czy Twoje złe wyniki wychodziły z obciażeniem czy jak normalnie była pobierana krew?
Okale to słodziutkich snów!!!

Chyba tez juz uciekne do spanka jutro wracamy ze śląska pełneo sympatycznych ludzi w radomskie strony gdzie tych serdecznych niewielu jak dotąd poznałam więc deprecha pomimo urlopu. pozdrawiam Was serdecznie i do napisania!!!

Ostatnia edycja:
Normalnie. Nie mialam badanie z obciazeniem:no:
wiesz ostatnie dni byłam na szkoleniu firmowym i moje kumpele z gdańska też się starają ...okazało się,że prolaktyna wysoka wychodziła po obciazeniu, tzn. pobranie krwi, jakąś tabletkę połykały i po godzinie pobranie krwi. Ta tabl ma działać jak stres w naturalnych warunkach. Norma jest 4-6 razy podwyższony wynik pierwszy. U nich wychodził 20x i 18x większy.
Ja strasznie stresującą pracę mam i się zastanawiam czy nie zbadać tego jeszcze?

Okale to słodziutkich snów!!!
słonce napisz krótko co ten gin powiedział Tobie...o c chodzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz ostatnie dni byłam na szkoleniu firmowym i moje kumpele z gdańska też się starają ...okazało się,że prolaktyna wysoka wychodziła po obciazeniu, tzn. pobranie krwi, jakąś tabletkę połykały i po godzinie pobranie krwi. Ta tabl ma działać jak stres w naturalnych warunkach. Norma jest 4-6 razy podwyższony wynik pierwszy. U nich wychodził 20x i 18x większy.
Ja strasznie stresującą pracę mam i się zastanawiam czy nie zbadać tego jeszcze?
Ja sporo o prolaktynie czytalam (co prawda tylko w necie) i niektore zrodla podaja, ze odchodzi sie od badania z obciazeniam, bo ono wlasciwie niewiele wnosi... Ale mozna zbadac, jesli ta normalna wychodzi w granicach normy. Ja mialam za wysoka ta normalna i juz byla podstawa do leczenia...

słonce napisz krótko co ten gin powiedział Tobie...o c chodzi?
no niewiem chyba pisałam przed chwila gadał cos godz ale nic konkretnie i tylko ze inseminacje by polecał albo jak mi oczekiwanie nie przeszkadza to żeby przestac liczyc i myśleć i zapisywac pierwszy dzien @ i nic więcej.... zero konkretnej diagnozy... ale zdołowac potrafił konkretnie

Ostatnia edycja:
Ja sporo o prolaktynie czytalam (co prawda tylko w necie) i niektore zrodla podaja, ze odchodzi sie od badania z obciazeniam, bo ono wlasciwie niewiele wnosi... Ale mozna zbadac, jesli ta normalna wychodzi w granicach normy. Ja mialam za wysoka ta normalna i juz byla podstawa do leczenia...

aha...bo ja z kolei to niewiele wiem... no to chyba poczekam na wizytę u gina...zapisałam się do takiego z polecenia na NFZ i prywatnie...ale najpierw to musze dostać @;-)

no niewiem chyba pisałam przed chwila gadał cos godz ale nic konkretnie i tylko ze inseminacje by polecał albo jak mi oczekiwanie nie przeszkadza to żeby przestac liczyc i myśleć i zapisywac pierwszy dzien @ i nic więcej.... zero konkretnej diagnozy... ale zdołowac potrafił konkretnie
Masakra! I to jest specjalista?!:wściekła/y:

reklama
przykro słyszeć...kurczę ...nie poddałabym się na Twoim miejscu, o nie to nie w moi stylu. Jutro wstanie nowy dzień i nowa nadzieja, nowe pomysły:tak:..do napisania...

Do góry