P
pysia_23
Gość
kurcze jak mnie potwornie zaczęły piersi swędzieć stanik ubranie wszystko bym zdjęła i się drapała drapała drapała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozwól, że jako pierwsza złożę nieśmiałe życzonka spokojnych 9 miesięcy.:-)No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)
Po cichutku Gratuluję!No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)