reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczyny, gratulacje dla tych co już wypatrzyły dwie krechy :)
tak sobie zaczęłam podczytywać wasz wątek, bo i coraz więcej moich myśli zaczyna krążyć wokół dwóch testowych kresek..

chciałabym już sprawdzić, ale z drugiej strony nie chcę się rozczarować jeśli będzie tylko jedna..

poza tym to tak dziwnie: karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu po porodzie, więc zupełnie nie mam pojęcia co się dzieje tam w środku i kiedy testować.. Piersi są zawłaszczone przez jednego ssaka i nie wiele mogę się po nich domyślać, no ale brzuch - ten już dłuższy czas boli tak jak przy poprzednim zaciążeniu :baffled:
I tak po cichu mam nadzieję na wrzesień 2010 :blink: no albo inny szybki termin ;-)

Ostatnia edycja:
ale sie milusio zrobilo nowe twarze sie pojawily :) nawet jedna mamusia co dopiero niedawno zakonczyla ciaze i juz mysli o nastepnym i nawte mamuska ktora bierze tabsy i po ich odstawieniu i chce miec blizniaki :) to tak jak ja odstawilam tabsy i czekanm na 2 kreski a potem bede czekala na usg zeby sie dowiedziec ile tych fasolek tam siedzi :) i baaaaardzo chce miec synka :sorry2: corcie juz mam a jakby teraz bylo 2 to bysmy sie cieszyli bo i tak chcemy 3 ale wolalabym teraz miec 1 zeby potem jeszcze raz moc byc w ciazy :)

Witam się.

Agutka, i jak po wizycie u gina:confused:

Kinga, fajnie, że zaglądasz:tak:

Witam nowe staraczki.

A u mnie humorek się poprawił dzisiaj po południu, bo synuś zatęsknił w końcu za mamusią i wrócił do domku. No i M napisał sms-ka, że wieczorem będzie, tylko na noc bo z samego rana znowu pojedzie, no ale to zawsze już coś. Tęskniłam za tymi moimi chłopakami bardzo, a dziś wieczorem będę miała ich obu.:-)

No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)

Witam nowe staraczki.
Kerna - jak się czuje przyszła mamusia, A AsiaN i Loczek jak samopoczucie?
Na kiedy umówione wizyty u ginka?
Kerna mówisz że za wcześnie, spróbuj tqk za tydzień będzie 6 tydzieć więc coś juz znajdzie.
Moja siorka poszła w 4 tyg.(wg naszych obliczeń) a on jej mówi że to już 6 tydzień. Nie wiem zgupieć można z ich obliczeniami:szok:.
Agutka napisz jak tam u ginka- Trzymam kciuki za pomyślne wieści.

No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)
Pozwól, że jako pierwsza złożę nieśmiałe życzonka spokojnych 9 miesięcy.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki moja mama obleciala sporo aptek w kanadzie i znalazla wkoncu te testy co pokazuja czy jestes w ciazy i czy to chopiec czy dziewczynka no i kosztuja 30 dolcow wiec sporo bo na nasze to 70 zl:szok: ale niema sie co dziwic skoro to nowosc ale ja jeden dostane od mamy w prezencie jak juz bede w ciazy to ciekawe czy sie sprawdzi to cudo :-D

reklama
Po cichutku Gratuluję!

Do góry