kerna
http://www.lauraziobro.pl
Przyszła miejmy andzieję mamusia czuje się tak se o.Witam nowe staraczki.
Kerna - jak się czuje przyszła mamusia, A AsiaN i Loczek jak samopoczucie?
Na kiedy umówione wizyty u ginka?
Kerna mówisz że za wcześnie, spróbuj tqk za tydzień będzie 6 tydzieć więc coś juz znajdzie.
Moja siorka poszła w 4 tyg.(wg naszych obliczeń) a on jej mówi że to już 6 tydzień. Nie wiem zgupieć można z ich obliczeniami.
Agutka napisz jak tam u ginka- Trzymam kciuki za pomyślne wieści.

Do tego cały czas dyskomfort w podbrzuszu przy siadaniu i zginaniu...czasem mam czarne myśli

Agutka ale nic nie napisałaś o ciąży. Powiedziałąś mu?? Sprawdził coś??? Podobno nawet jak nie widać fasolki, to lekarz może sprawdzic endometrium i na jego podstawie oceni czy cos sie zagnieździ czy nieJestem.
Pysia,gratulacje cichutkie. ;-)
U mnie,hm... No jest ten torbiel Bartoliniego powiększony. Fakt,że przed wizytą czułam,jak mi pękł. Bynajmniej,nie jest na razie do usunięcia,bo nie ma takiej potrzeby. Ani wprowadzania żadnych leków. Gdyby coś się zaczęło dziać,to mam się zgłosić,ale nie powinno. :-)
Czyli nie jest źle. ;-)
A teraz cierpię z powodu brzucha. Boli przy dotykaniu tak,jakby mi ktoś go w siniaki "zaopatrzył". O straszliwym bólu cycków nie wspominam.![]()
Poza tym po wizycie chciało mi się ryczeć,teraz mam jakiegoś nerwa na przemian ze śmiechem. Normalna to ja nie jestem jednak.![]()

ja robiłam w 31dc na 32Dziewczyny ale jaju niecierpliwa jestem
Wydaje mi sie ze to nawet nie mozliwwe ze w pamieci jakos mam ze przed @ to jakos jeden dzien mnie brzuch boli na tydzien przed.. A tu juz 6 dni sie ciagnie wiec nadzieje mam... Dzisiaj jeszcze mi sie jakos w glowie kreci, co wstaje...
Ale pojutrze juz chyba moge zrobic test? To 31 dc bedzie (cykle jakos 32dniowe)

mojego M nie ma znowu tydzień a bejbe taki marudny dziś że mam dość..połozyłam go wcześniej