reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Kobitki.:-):-):-)
Ja, choć to irracjonalne, bo dopiero 22 d.c już nie mogę doczekać się testu. Mało nie zajechałam do Rossmana:))) Głos rozsądku dzisiaj zwyciężył (choć do końca dnia jeszcze parę godzin, więc może być różnie:-))
A tak poza tym.... dzisiaj znowu jestem pracownikiem najmenym. Wolne minęło jak z bicza strzelił. Czemu te dni do testu tak szybko nie mijają, tylko wloką się jak flaki z olejem:dry:

reklama
wiesz teoretycznie tak u mnie 3 dni po terminie spodiewanej @ wyszedł blady test

Loczku a jakiej długosci masz cykle?

ja powiem Wam, ze na razie juz nie mysle o 2 dzieci moj M tez chyba sie rozmyslił :)

kerna Ty już nie wydziwiaj miałaś w pt iść na bete i ja bede czekała na wyniczki!!! ;-)

Witam was!
ja dziś zarezerwowałam miejscówki na dyskotekę karnawałową! 16go będziemy się bawić ze znajomymi:) już się doczekać nie mogę:-p ostatni raz byłam na tańcach w sierpniu zeszłego roku... :sorry2:

Pajka a to czemu????:confused:
No to nic msuzę sobie sprawę testowania jeszcze przemyśleć.........

kerna Ty już nie wydziwiaj miałaś w pt iść na bete i ja bede czekała na wyniczki!!! ;-)

Witam was!
ja dziś zarezerwowałam miejscówki na dyskotekę karnawałową! 16go będziemy się bawić ze znajomymi:) już się doczekać nie mogę:-p ostatni raz byłam na tańcach w sierpniu zeszłego roku... :sorry2:
cześć laska..ale wam fajnie!!!!1 Pobaw się za mnie proszę:hmm::hmm::hmm:
no to w takim razie poczytaj moje posty i sama powiedz czy na moim miejscy robiłąbys czy nie. Beta tylko w piątek jak już.....no czekam ...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajka a to czemu????:confused:
No to nic msuzę sobie sprawę testowania jeszcze przemyśleć.........

Kerna jakos ccięzko to rzechodze i na razie nie mysle o 2 dziecku moze mi przejdzie nie wiem na razie mysle o tym co teraz mam , zeby wszystko posżło dobrze a potem moze za 3 lata sie zdecydujemy.

Na bede mozesz isc wczesniej :)

a ja słuchajcie postanowiłam mojego M na urodziny zabrac do opery - bardzo chciał zobaczyc jak to jest wiec nic nie wie :szok:

lalki pozniej poczytam bo juz znikac teraz musze
syn mnie ciągnie do zabawy a mamuśka przy lapie...:sorry2::-p
pozniej zajrzę i popiszemy!
buziaki*

ja sie w tym miesiacu nie nastawiam na testowanie i tak chyba nic nie wyszlo owu mialam dosc pozno a dzis juz sie plamienia zaczely temp ciagle wysoka czyli powtorka ze poprzedniego cyklu chyba juto spadnie temp i przyjdzie @ tak mi sie wydaje ale jak zawsze nadzieja umiera ostatnia hihi trzymam za Was kciuki dziewczyny:-)

reklama
Do góry