reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
owulacja mi sie zaczyna ale zamiast się cieszyć i starać to ja jakiś humor zdechły mam :-(
tak kawusia i ptasie mleko jak najbardzoej jestem ZA :-)

Tośka to nie smutaj się i działaj i to ostro tak aby fasolina zagościła u Ciebie jak najszybciej:)
No i bukuj samolot i zapraszam do Leicester :-)

Tośka to nie smutaj się i działaj i to ostro tak aby fasolina zagościła u Ciebie jak najszybciej:)
No i bukuj samolot i zapraszam do Leicester :-)

Oj przydałyby się krótkie wakacje :-) moze wtedy by się coś strzeliło :tak:

No nic dziewczynki zaraz śmigam do domciu koniec na dzisiaj pracy :tak:

Dzisiaj znowu starania dzien II także trzymajcie kciuki moje drogie ;-)

Kerna - informuj nas na bieząco jak z testowaniem, czy sie zdecydowalas na betke czy nie, ale ja na Twoim miejscu poczekalabym do poniedzialku, ale przeciez to Twoja decyzja.

Toska - głowa do góry! kazdemu sie zdarzaja takie dni.... a lepiej mysl o dzialaniu:)

a ja dzis sie chyba wybieram do gin, w sprawie tej mojej zaginionej @ i zdalam sobie sprawe ze utknęłam w 2 cyklu dzialan, bo skoro @ nie ma to nie ma owu i polodnych a wiec i staran wiec chce zeby jak najszybciej wrocila, hehe jak nigdy brakuje mi jej.... bo gdyby byla o czasie, czyli w swieta, to za tydzien moglabym juz dzialac, choc z drugiej strony mąż niedysponowany wiec nie ma tego zlego..... mam nadzieje ze gin dzis przyjmuje, ale musze czekac az M wroci z rehabilitacji.....

a zmieniajac temat to jutro ide zaniesc zwolnienie do pracy, wzielam tydzien opiekunczego na dziecko bo jakos nie mam ochoty pracowac.... jutro czeka mnie tez rozmowa z p.dyrektor, chce sie zwolnic z pracy i nie wiem jak jej to powiedziec... myslalam ze jak bede w ciazy to przynajmniej powiem co i ja a teraz...... musze cos wymyslec...... trzymajcie kciuki.....

reklama
toska bierz sie do roboty bez pracy niema dzidziusia i niepatrz na humorki tylko dzialaj hihihi

martuska moze gin ci dzis wymaca dzidziusia skoro niemasz @ ;-) trzymam kciuki

Do góry