reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a pamiętasz moje objawy?? Kilka dni po serduchach kłucie w podbrzuszu, i do teraz też czasami się to zdarza, do tego uczucie przepełnienia też tam. Ona powiedziała, że ja jajniki produkują prolaktynę to może kłuć i to nie musi być dziwne........:-(. No i ja te jajka moje czuję dwa tyg...

Hmmmm:baffled:
Ale przeciez niektóre dziewczyny to czuja!!!!!

reklama
a widze, ze połączyli fora dopiero teraz :-D

Kerna mówiłam Ci, ze ja miałam nne objawy ciąży?
ja miałam
- mega wzdęcia
- ból lewego jajnika bo z niego była owulka
- piersi bolały, ale cąłe nie tylko sutki tak jak mówią i wcale nie tam mocno jak mówią dopiero teraz mnie mega nawalają
- i skurcze w podbrzuszu
- i wysoka tempka
wszystkie objawy @

no niby tak..ale ja jużchyab nie czuję..chyab skutecznie sprowadziłą mnie na ziemię........i jużsama nei wiem czy dać te 30 zł czy odpuścić....

a widze, ze połączyli fora dopiero teraz :-D

Kerna mówiłam Ci, ze ja miałam nne objawy ciąży?
ja miałam
- mega wzdęcia
- ból lewego jajnika bo z niego była owulka
- piersi bolały, ale cąłe nie tylko sutki tak jak mówią i wcale nie tam mocno jak mówią dopiero teraz mnie mega nawalają
- i skurcze w podbrzuszu
- i wysoka tempka
wszystkie objawy @
no wiem, wiem. Chodzi o to że ja w pierwszej ciąży miałam mega zaskoczenie, nic mi nie było. Dopiero po 5 tyg jakoś. cycochy mało nie odpadły i mdłości i ta cała reszta. Ale tak początkowo to nic nie zauważyłam:no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wiem, wiem. Chodzi o to że ja w pierwszej ciąży miałam mega zaskoczenie, nic mi nie było. Dopiero po 5 tyg jakoś. cycochy mało nie odpadły i mdłości i ta cała reszta. Ale tak początkowo to nic nie zauważyłam:no::no:

a mierzysz tempkę czy nie? zawsze mozesz zatestowac niz na bete tracic

niee bo ten cholerny elektroniczy jest zepsuty a rtęciowego nie mam i odpuściłąm w tym cyklu.....chyba, że kupić i zmierzyć...ale to chyba nie będzie wiarygodne??:confused: yyy no mogę ale ja się uparłam ,że jak M wróci z wyjazdu to ja mu oswiadcze że tak albo nie. A piątek to byłby 17 dzień po serduchach...chce mieć pewność że tak albo nie

niee bo ten cholerny elektroniczy jest zepsuty a rtęciowego nie mam i odpuściłąm w tym cyklu.....chyba, że kupić i zmierzyć...ale to chyba nie będzie wiarygodne??:confused:
:no: teraz to sensu nie ma, ale ogólnie mozesz zasze zatestowac za 5-6 dni to powinno byc wiadomo
ja byłam zwolenniczką rtęciowych

Ja tez miaąłm zawsze rteciowe dopóki jednego nei stłukłąm i rtęć rozwaliła się po całej chacie:baffled::baffled::baffled: a ten mierzy wszystkim taka samą tempkę więc to bez sensu...

Ja tez miaąłm zawsze rteciowe dopóki jednego nei stłukłąm i rtęć rozwaliła się po całej chacie:baffled::baffled::baffled: a ten mierzy wszystkim taka samą tempkę więc to bez sensu...

elektroniczne są do tyłka ja miaam 3 i wszystkie 3 zle mierzyły poiedzt rteciowym a el. było 0,5 st różnicy wiec dosc sporo

reklama
Do góry