reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

.´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
…~~~~~~~~/…~~~~~~~~/
….~~~~~~~/…..~~~~~~~/
…..~~~~~~/…….~~~~~~/
……~~~~~/………~~~~~/
…….~~~~/………..~~~~/
……..~~~/………….~~~/
………~~/……………~~/
……….~/……………..~/
………..||………………||
………..||………………||
………..||………………||
………..||………………||
………..||………………||
……./******………/******
Wiem…to jest dla Was szok,
że znów mamy Nowy Rok !
Niech będzie radosny,
niech się zacznie mile
i niech Wam przyniesie
same szczęśliwe chwile.
Niech moje życzenia
spełnią się co do joty,
niech ominą Was kłopoty.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

reklama
Jako pierwsza melduję się i Witam serdecznie już w Nowym Roku!!! :-)
Jak tam po sylwestrze?
Moi chłopcy jeszcze śpią... a ja już nie mogę.
Fajnie spedziliśmy wczorajszy wieczór i noc:tak: Filip nasz bardzo był podekscytowany fajerwerkami :happy2: podobało się.
Dziś wybieramy się do rodziców na kawusie..

hehe ja byłam pierwsza ale nie chciało mi siępisac...jestem nietomna.......a spokojnie było u nas...we dwoje do północy a potem z bratem i jego żoną. Ale i tak fajnie było w sumie, szere rozmowy i obiecanie poprawy w nastęnym roku nastroiły mnie optymistycznie:tak::tak::tak:Kiniuś miłego światecznego dnia, ja już po kawusi i tak fajnie i przyjemnie mamy w domku:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki w tym Nowym Roku. :-)

U Nas też Sylwester fantastyczny! :-D
Spędziliśmy go we Trójkę. :-D
Zuzia się wymalowała :-D,później tańce,śmiechy,zabawy,petardy. :-)
Córcia Nam poszła wymęczona i zafascynowana fajerwerkami spać o 00:30. :-)
My pooglądaliśmy tv,poprzytulaliśmy się i też poszliśmy nynki. ;-)

A dziś od rana milutko i do tego pada śnieg. :-)

Miłego dzionka wszystkim! ;-)

Hej Dziewczynki!

My z Sylwestra wróciliśmy o 2,00, też w rodzinnym, spokojnym gronie. Bez szaleństw, brokatów itp.Miło.
Ranek też optymistyczny:) P. składa mi życzenia, a ja odczytuję tempkę i zamiast "wzajemnie", to co? To wykrzyczałam: HURRA. Jest skok:))))":-):-):-)
No więc optymistycznie, radośnie i z uśmiechem wchodzę w 2010 i mam nadzieję, że tak już mi zostanie. :tak:

Oh to fajnie, że u Was świateczne i milusińskie nastroje:tak: ale fajnie, że Zuzia Ci wytrzymała tyle:-). U nas sielankowo i przytulaśnie od rana. miłego dzionka Babeczki:-)

Hej Dziewczynki!

My z Sylwestra wróciliśmy o 2,00, też w rodzinnym, spokojnym gronie. Bez szaleństw, brokatów itp.Miło.
Ranek też optymistyczny:) P. składa mi życzenia, a ja odczytuję tempkę i zamiast "wzajemnie", to co? To wykrzyczałam: HURRA. Jest skok:))))":-):-):-)
No więc optymistycznie, radośnie i z uśmiechem wchodzę w 2010 i mam nadzieję, że tak już mi zostanie. :tak:
no super, fajnie się zaczyna nowy roczek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się w 2010 roku :-D
u mnie dziewczynki tez bardzo spokojnie bo we dwójkę a w sumie w trójkę bo z fasolką. Kupiliśmy duży pojemnik lodów, mąż otwarł winko, które sam pił:-D i zrobiliśmy sobie seans filmowy;-) o 23:57 zorientowalismy się, ze zaraz nwy rok szybko się ubralismy z piżam i na balkon - minęło 10 minut zanim sie jeden sztuczny ogień zapalił :-D (nie jestesmy zwolennikami fajerwerek i to w sumie dobrze), ogólnie było super i wcale mi sie jest potrzebna jakas balowa impreza :-)

:-( tulam obie :-( ...i łepki do góry, bo dziś wyjątkowy dzień ;-):-)

A u mnie chyba znów cykl lipny :sad: temp za wysoka :no:

Scully Twoje wykresy bardzo przypominają moje bezowulacyjne niestetyy, ale mam nadzieje, ze u Ciebie jest inaczej

zobacz sobie jak to u mnie wyglądało :
http://img141.imageshack.us/img141/1796/87543134.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja w 2010 roku:-D. My też we trójkę, a raczej we czwórkę bo z moim tatą. Synek był tak oszołomiony fajerwerkami ,że stał na parapecie i piszczał z radości:-D:-D:-D cudne dziecko, do tego oczywiście tany tany.... poszedł spać o 2 w nocy .

pozdrawiam:tak:

Ryba30 i Martuskaa bardzo mi przykro:-(

Ryba 30 A niech to !!!! No ale Kochana. Nie możesz beze mnie chodzić do Sławka. Po prostu zaczekałaś na mnie i dlatego tak:-)
W poczekalni spotykamy się w lutym, oki?
Głowa do góry. Uściski:tak:

reklama
Mam już wynik bety: <0.100 :-(

u mnie tez na 100% brak fasolki, tez jak rybka robilam bete i nic z tego.... a juz tydzien @ nie widac i zadnych objawow, no coz w tym roku jej juz raczej nie dostane i teraz nie wiem jak liczyc cykl, z reszta nie bede sie wcale obserwowac chyba bo zwariuje, ta temp ktora caly czas sie utrzymuje juz 2 tygodnie powyzej 37 wprowadzila mnie w blad..... ale beta jest jednoznaczna....

wlasnie naszykowalam jedzonko, moja corcia mi pomagala, ha fajnie jej szlo robienie szaszlykow:)

i przy okazji zycze Wam w Nowym Roku samych przyjemnych chwil zwiazanych z byciem w ciąży a wszystkim staraczkom, w tym takze i sobie, szybkiego zafasolkowania.

Dziewczyny ne dołujcie się wierzcie mi fasolka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie , tez z początku w to nie wierzyłam, az i mnie się to przytrafiło. Trzeba wierzyc i walczyć:tak:

Do góry