reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agutka mam ten sam plan co do mojego młodzika :D

Moja Zuzia właśnie zasnęła,bo raz,że była już padnięta na maxa,że usnęła w ciągu 2minut,a dwa,bałam się,że w końcu się wybije ze snu i nie będzie w ogóle chciała nynkać dziś. ;-)

i wysyłam moc fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-):-)

Czy ja też mogę skorzystać? :zawstydzona/y: Chociaż tyciuśko... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

W ogóle Moja Córcia od kilku dni namawia mnie,że chce pieska w domu. Takiego swojego,a nie od Babci. :sorry2: I mi się udziela i aż nie wiem,co robić... :sorry2:

A takie cudka dziś ma Zuzia na główce,hihi. :-D :-D :-D

2cee1db262.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

A takie cudka dziś ma Zuzia na główce,hihi. :-D :-D :-D

2cee1db262.jpg
ooooo jaka fajna pocahontas:-D:-D:-D ciudne warkocze:tak:
A ja mojego położyłam głodnego spać bo fochy stroił i jak wstał(oczywiście za wcześnie) to od razu zjadł to co było bleeeeee:tak: w końcu sie nauczy.....oby!!!! A ja rafaello mam zrobione, mięsko w zalewie sie moczy, zupka ugotowana i sałatka prawie zrobiona!!!!:-D A ja dalej w piżamie:baffled:

Namówiłyście mnie na tą betę i pojechałam zrobić, wyniki będą po 16tej. Coś mi się wydaje, że wynik będzie negatywny bo czuję zbliżającą się @, brzuchol pobolewa i co chwilę mam wrażenie, że to "już" tak mi jakoś w gatkach wilgotno. No i to moje typowe rozdrażnienie tuż przed.

Agutko Zuzia ma prześliczne te warkoczyki.:-)
agutkaZG pisze:
W ogóle Moja Córcia od kilku dni namawia mnie,że chce pieska w domu. Takiego swojego,a nie od Babci. :sorry2: I mi się udziela i aż nie wiem,co robić... :sorry2:
My teraz mamy na przechowanie do niedzieli psa i kota i Filip jak zobaczył ten zwierzyniec w domu to tak się ucieszył i tak bardzo dziękował, że też poważnie się zastanawiamy nad jednym ze zwierzaków. Myślałam, że będzie je jakoś męczył ale nie, ładnie się z nimi bawi a zwłaszcza z "kotusiem".:tak::-)

Ja dziś nic nie przygotowuję do jedzenia, nie chce mi się i nie mam nastroju. Wczoraj upiekłam ciacho, teściowa zrobiła galaretę i ma to wystarczyć, poza tym mój M już wczoraj zrobił sobie z kolegami Sylwestra.
Dziś przekonałam się jaka moja teściowa jest w stosunku do mnie fałszywa i mam to wszystko głęboko w d****:wściekła/y:. Matko jak ja żałuję, że dałam się wkręcić, żeby ona z nami zamieszkała.:-:)-:)-(

hej kobietki niewiem gdzie zapytac wiec pytam w 1 napotkanym temacie ..gdzie sie idzie na ten test krwi na ciaze zeby wykryc ???i czy sie za to placi i jak tak to ile czy trzeba miec jakies skierowanie???prosze o odpowiedz bo do @ jeszcze 10 dni a ja juestem bardzo niecierpliwa i juz sie niemoge doczekac :) zeby wiedziec czy sie udalo :) pozdrawiam i zyze szczesliwego i owocnego nowego roku ;)

Witam się laseczki
Jestem strasznie zarobiona, nie nadrobie was teraz, może jutro po balu;-):tak::-).
właśnie dopiero usiadłam bo od rana biegam, po kuchni i chacie żeby nic nie zostało brudnego i starego na nowy rok.
agutka śliczności na Zuzinkowej główce.
Wszystkie dziewczynki przepraszam ale nadrabiać zaległości będę jutro:sorry2::sorry2:
Może jeszcze dziś uda mi się wpaść na chwilkę ale nie obiecuję bo muszę się szykować na "bal":-) więc odrazu złożę wam życzonka.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ZAFASOLKOWANEGO 2010 ROKU SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!!!!!!!
WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY
NIEZAFASOLKOWANYM JAK NAJSZYBSZEGO ZAFASOLKOWANIA

nnrszampan.gif

Ja już prawie przygotowałam to co miałam przygotowac, ale od tego próbowania to mne żołądek rozbolał. Ehh
Ryba - pocieszaczka wysyłam, bo coś smutek przeziera z poza Twoich literek. Będszie dobrze, zobaczysz. Taką jakąś mam czutkę:tak:
Dziewczęta!!!

A Wam wszytskim życzę samych szczęślwiych dni w nadchodzącym Roku, dobrych nowin i duuuużo zdrowia.

kurcze same najwiękssiejsze czcionki:-p:-D
A z betą idziesz so laboratorium w przychodni i ci robią. U mnie trzeba płacić za wszystko bez skierowania. Na betę nie musisz iśc na czczo ale te 2-3h nie jesć. No a płacie kilka dyszek..coś 20-30 chyba

reklama
Do góry