asiucha-L
Fanka BB :)
Witam dziewczeta!
U mnie rowniez snieg po kolana! Jest pieknie!!! Chociaz troszke sie ciezko chodzi, bo chodniki nie sa odsniezone;-)
Szkoda, ze ja sie dopiero do pierwszej ciazy przymiezam, bo nie bardzo moge sie teraz wlaczyc do rozmowy;-)
Bylam z rana na podgladzie i jak na razie jest dobrze: pecherzyk dominujacy 18 mm!Kolejny podglad we wtorek dopiero... Pewnie bedzie juz po. Wiec sie trzeba brac do roboty
Bo peka zwykle jak ma 22-24mm, tak? Kto sie w tym orientuje?
Powiedzialam ginowi, ze wybieram sie do endokrynologa. A on stwierdzil, ze jego zdaniem niepotrzebnie... Ale jednak wole sprawdzic... Lepiej chyba zawczasu poleczyc, niz jakby pozniej mialo byc jeszcze gorzej.![]()
Maćku pęcherzyk chyba rośnie 2 mm na dobę więc jakieś dwa dni góra ci zostały i owulka

Mam już wynik bety: <0.100 :-(
Smutno :-( ale tym roku na pewno się uda!
Kinga masz ślicznego synka, podobny do ciebie!

A ja dziewczynki tak pospałam w dzień od 11 do 18 że teraz zasnąć nie mogę choć zaczyna mnie mulić i zaraz wskakuje do łóżka. Wy już padłyście zapene i jesteście w krainie snów więc wszyskim życzę dobranoc.
Czy ja wam składałam życzenia bo już sama nie wiem ale jeśli nie to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku przede wszystkim fasoleczek!