reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki a ja Wam życzę

DUŻO FASOLEK :-D:-D
aby każdej spełniły się te najpiękniejsze marzenia , oby rok 2010 był lepszym rokiem od obecnego

reklama
No hej, mam chwilkę bo chłopaki grają na kompie, nawet im to dziś wychodzi bez awanturek;-):-), moja mama siedzi i czyta bo przyjechała i zostaje z młodzianami jak my z małżem pójdziemy balować:-p:happy2::blink:
Wczoraj upiekłam ciasto orzechowe (przypaliłam orzechy i krem zrobiła się za mało ścisły ) w ogóle wczoraj miałam lipny dzień nawet z małżem się pogryzłam:wściekła/y::-(, ale jest już dziś i sernik na wiśniach się udał, a z małżem przeogromne love story:-p;-):-D:-D
ryba trzymam kciukasy żeby to była fasolinka ciiiii......
kerna ja nie wiem czy dzieci można nauczyć jedzenia czy to w genach zakodowane. U mnie chowane chłopaki w jednym domu i wydawałoby się, że tak samo, a starszy jest niejadkiem i w ogóle nie jada mięsa, a młody je jak dzik i danie bez mięsa to dla niego nie danie:szok:

Ja dziś sylwestrowo zaspałam i tempki nie mierzyłam, pewnie jutro będzie powtórka z roztywki i też zaśpię. Już za tydzień nowy cykl, raczej nie zamierzam testować bo nie czuję żeby coś się działo, więc cykl stracony:-:)shocked2:
Ale nowy rok i nowe nadzieje
Ale się rozpisałam:szok::szok::szok: , nadrobiłam moje całodzienne zaległości .
Buziaki i miłego wieczorku, choć pewnie jeszcze wpadnę :tak:;-)

Chiara ja zdaje sobie z tego sprawe ze nie wszystko musi mu smakować. Ja sama byłam bezmięsna. Ale on ma tak, że jednego dnia je a następnego nawet nie chce patrzć. Jaby jakiś produkt mu nie pasował cały czas to ok. A on co chwile lubi co innego...a ja nie nadążam. Lodówki pełnej mieć nie będę, bo nie wiadomo na co panicz ma akurat ochotę. Nie raz na kolację podawałam mu 3-4 posiłki!!! W końcu z łąski jakiś mu podszedł...:sorry2:
Chiara eeeee tam nie musisz nic czuć;-) a może fasolinka taka nieśmiałą i nie chce się za bardzo ujawniać:tak:

ryba....kurcze nigdy nie robiłam bety i na wartościach średnio się znam.....ale minka mówi samo za siebie................przykro mi bardzo............tulam mocno:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie tez na 100% brak fasolki, tez jak rybka robilam bete i nic z tego.... a juz tydzien @ nie widac i zadnych objawow, no coz w tym roku jej juz raczej nie dostane i teraz nie wiem jak liczyc cykl, z reszta nie bede sie wcale obserwowac chyba bo zwariuje, ta temp ktora caly czas sie utrzymuje juz 2 tygodnie powyzej 37 wprowadzila mnie w blad..... ale beta jest jednoznaczna....

wlasnie naszykowalam jedzonko, moja corcia mi pomagala, ha fajnie jej szlo robienie szaszlykow:)

i przy okazji zycze Wam w Nowym Roku samych przyjemnych chwil zwiazanych z byciem w ciąży a wszystkim staraczkom, w tym takze i sobie, szybkiego zafasolkowania.

Załączniki

• nowy rok40.gif
    nowy rok40.gif
    95,1 KB · Wyświetleń: 66
Martuskaa przykro mi :-(, wiem co czujesz:-(.

Dzięki dziewczynki. Jak wyszłam ze szpitala z wynikiem rozmawiałam z Agutką i jakoś tak trzymałam się i chyba dzięki Tobie Aguś nie rozkleiłam się tam, ale jak dojechałam do domu to byłam już zaryczana po pas. Wiedziałam, że tak będę miała. A i jeszcze do kompletu właśnie przed chwilą dostałam @. Zastanawiam się czy gdzieś w psychice nie zablokowałam sobie @ tym "chcieniem" fasolinki.

Kinga85 pisze:
więc co jest przyczyną? cykl Ci się wydłużył?
Pewnie tak, pierwszy raz miałam tak długi cykl i już się boję jaki będzie ten co właśnie się zaczął.

reklama
Rybeńko,nie płacz Skarbie! Wiesz,że i Nam się to uda! Innej opcji nie ma! :no: I,chyba,faktycznie się po tych wynikach "odblokowałaś" i ta małpucha przylazła... Ale przynajmniej wiesz,jak jest! :tak: Główka do góry - myślami jestem z Tobą!

My dziś z Zuzią na śniegu poszalałyśmy i tak oto mnie podbrzusze okrutnie napitala. :-(

G. właśnie z Córcią szaleje. ;-)
A ja przyszłam Wam złożyć życzonka. :tak: :-)

Stary Rok się kończy,
Jego blask już mija.
Nowy 2010 do brzegu dobija.
Życzę Wam,by był piękny.
Lepszy od Starego!
A NAM - STARACZKOM przyniósł kogoś szczególnego!!!
Dużo zdrowia i radości,
szczęścia w życiu i miłości,
uśmiechu na twarzy
i to o czym każdy marzy.

sylwester2010d.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry