jagodka1231
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!
SIMAG - jeszcze nic straconego. Dzwoniłaś do lekarza i powiedział Ci,że wyniki masz dobre,a beta z dnia na dzień może wzrosnąć,więc jeśli teraz masz czekac i zrobić bete za tydzień to nic tylko uzbroić się wcieprliwość. I w końcu zawierz trochę lekarzowi,on wie co mówi. Z pewnością nie chce wzbudzać w Tobie złudnej nadziei!!!Ja trzymam kciuki!!!
no i chyba kicha
od początku....
Jak juz pisałam miałam do zrobienia bete ale i estradiol i progesteron, 11 dzien po inseminacji ale tak wogóle 24 dc...
odebrałam wyniki
estradiol 1318 p mol/l
progesteron 68 n mol/l
beta < 1,2
zadzwoniłam do doktorka a ten ucieszony jak szurniety..., ze beta mogła jeszcze nie wyjsc a te pozostałe wyniki SUPER i zeby zostac na lekach do przyszłego czwartku i powtórzyc bete... JAK JA MAM WYTRZYMAC DO PRZYSZŁEGO CZWARTKU???? i po co mnie tak zwodzic? zeby było mi lepiej? czy któras z was widzi jeszcze szanse????
SIMAG - jeszcze nic straconego. Dzwoniłaś do lekarza i powiedział Ci,że wyniki masz dobre,a beta z dnia na dzień może wzrosnąć,więc jeśli teraz masz czekac i zrobić bete za tydzień to nic tylko uzbroić się wcieprliwość. I w końcu zawierz trochę lekarzowi,on wie co mówi. Z pewnością nie chce wzbudzać w Tobie złudnej nadziei!!!Ja trzymam kciuki!!!