K
Kinga85
Gość
jak sie zdecyduję to pojde najwczesniej w pn pewnie a to bedzie moj 11d.c.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutka spokojnie żołnierzyki na pewno tam jeszcze działają mowie ci jest szansa i nie bój. A dzis postarajcie sie jeszcze poprawić!
Dziewczyny doradzcie wy mi kiedy zacząć bo ja stoję w miejscu hehe
mąż sie do mnie ślini i mnie podszczypuje a ja NIE! czkemy jeszcze
ale chyba do niedzieli wytrzymamy najdłuzej...
pozdrówki
jak sie zdecyduję to pojde najwczesniej w pn pewnie a to bedzie moj 11d.c.
A jak dluga ona ma te faze? Ja mialam ostatnio tylko jakies 10-11 dni. I byla krotsza niz w cyklu poprzednim. Tez chyba troche krotka nie?A jeśli chodzi o długość twojej fazy lutealnej to trochę krótka, powinnaś brać luteinę po owulacji. Moze jednak warto sie wybrać na monitoring!
Agutka spokojnie żołnierzyki na pewno tam jeszcze działają mowie ci jest szansa i nie bój. A dzis postarajcie sie jeszcze poprawić!
Dziewczyny doradzcie wy mi kiedy zacząć bo ja stoję w miejscu hehe
mąż sie do mnie ślini i mnie podszczypuje a ja NIE! czkemy jeszcze
ale chyba do niedzieli wytrzymamy najdłuzej...
pozdrówki
A jak dluga ona ma te faze? Ja mialam ostatnio tylko jakies 10-11 dni. I byla krotsza niz w cyklu poprzednim. Tez chyba troche krotka nie?
A ja gdzies czytalam, ze 10-16. A czy na podstawie badan hormonow lekarz stwierdzi, ze z faza poowu moze byc cos nie tak?Faza lutealna powinna trwać od 12-16dni.
Krótsza faza lutealna, może uniemożliwiś zagnieżdżenie sie
A ja gdzies czytalam, ze 10-16. A czy na podstawie badan hormonow lekarz stwierdzi, ze z faza poowu moze byc cos nie tak?
ostatni raz u nas przytulanki byłu w pn rano, myślę że aż tak stare plemniczki nie są. pozatym nie mam narazie chcicy na przytulanki...
pojde do ginekologa w pn powiem mu o tej mojej fazie lutealnej i niech mi doradzi coś.