reklama
Dzień dobry babeczki:-)
Ja znowu ranny ptaszek bo starszego musiałam zaprowadzić na roraty, a za chwilkę muszę zawieść małego do przedszkola.
Nie chcę się nakręcać ale wiecie jak to jest, za 5 dni testowanko, oczywiście wszystkie objawy ciążowe posiadam;-).
A poważnie to mam strasznie nabrzmiały biust w staniki się ledwo mieszczę i czasm pobolewa mnie podbrzusze, ale może to przed @. Grunt to zachować spokój
Miłego dnia kochane, wpadnę do Was na śniadanko:-)
Ja znowu ranny ptaszek bo starszego musiałam zaprowadzić na roraty, a za chwilkę muszę zawieść małego do przedszkola.
Nie chcę się nakręcać ale wiecie jak to jest, za 5 dni testowanko, oczywiście wszystkie objawy ciążowe posiadam;-).
A poważnie to mam strasznie nabrzmiały biust w staniki się ledwo mieszczę i czasm pobolewa mnie podbrzusze, ale może to przed @. Grunt to zachować spokój
Miłego dnia kochane, wpadnę do Was na śniadanko:-)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam z rana
Dzis moje sapomoczucie ok, ale jednego dnia bylo strasznie kiepsko, czulam sie jakbym miala goraczke i jakbym grype przechodzila, chodze nonstop senna, Dzis juz w miare, ale chyba bez kawy nie wytrzymam. Z objawow mam tylko bol podbrzusza.
A i powiem wam dziewczeta ze warto mierzyc tempke i robic monitoring przy nie regularnych cyklach, bo wtedy wiadomo kiedy owu.
Dzis moje sapomoczucie ok, ale jednego dnia bylo strasznie kiepsko, czulam sie jakbym miala goraczke i jakbym grype przechodzila, chodze nonstop senna, Dzis juz w miare, ale chyba bez kawy nie wytrzymam. Z objawow mam tylko bol podbrzusza.
A i powiem wam dziewczeta ze warto mierzyc tempke i robic monitoring przy nie regularnych cyklach, bo wtedy wiadomo kiedy owu.
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
Witam
@ nadal nie ma, ale przez zabieganie nie testowalam jeszcze. Boli mnie podbrzusze po lewej stronie, ale nie tak jak zwykle przed @. Nie wiem co myslec. Jutro postaram sie polecec do apteki po test
biedroneczko czytalam troche Twoje wypowiedzi no i oczywiscie wielkie gratulacje ze Wam sie udalo zadzidziusiowac:-)mam do Ciebie prosbe moglabys napisac swoje odczucia jak jeszcze nie wiedzialas?ja mam26dc i strasznie jestem niecierpliwa choc tylko 2 dni zostaly;-)tez mnie boli podbrzusze i sie zastanawiam pomozesz???
biedroneczka1980
Kochana mnie bolalo podbrzusze szczegolnie po lewej stronie, tak jakby jajnik z ktorego mialam owu, zreszta nadal czesto pobolewa. Mnie brzuch zawsze bolal dopiero w dzien @, wiec w tym cyklu jak zaczol juz na 3 dni wczesniej to mnie to zdziwilo, choc powiem ze wyjatkowo czulam sie spokojna, jakbym wiedziala ze to to.biedroneczko czytalam troche Twoje wypowiedzi no i oczywiscie wielkie gratulacje ze Wam sie udalo zadzidziusiowac:-)mam do Ciebie prosbe moglabys napisac swoje odczucia jak jeszcze nie wiedzialas?ja mam26dc i strasznie jestem niecierpliwa choc tylko 2 dni zostaly;-)tez mnie boli podbrzusze i sie zastanawiam pomozesz???
Ilo dniowe masz cykle??. Czy wiesz kiedy mialas owu??
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
cykle mam 28 dniowe a owu byla ok 16dc bo 15dc test owu pokazal 2kreske. a np cos sie dzialo z Twoimi piersiami ?bolaly jakos czy moze ciemnialy?
z innych objawow to temp 9 dzien wyzsza ok 37 i szyjka wyskoko troche miekka chyba
z innych objawow to temp 9 dzien wyzsza ok 37 i szyjka wyskoko troche miekka chyba
Ostatnio edytowane przez moderatora:
biedroneczka1980
Nie piersi dopiero teraz zaczynaja mi sie nieznacznie powiekszac, jeszce nie bola ani nie ciemniej, na takim etapie jak ty nic nie czulam w piersiachcykle mam 28 dniowe a owu byla ok 16dc bo 15dc test owu pokazal 2kreske. a np cos sie dzialo z Twoimi piersiami ?bolaly jakos czy moze ciemnialy?
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
troche mnie pocieszylas bo ja nawet nie wiem jak moga bolec robilam test przedwczoraj ale negatywny wyszedl bylo chyba za wczesnie mam nadzieje ze 6 .12 Mikolaj mi przyniesie najpiekniejszy prezent 2 kreseczki :-)Dzieki za odp i zycze Ci spokojnych najwazniejszych w zyciu 9-ciu miesiecy :-)
biedroneczka1980
na test z moczu pewnie bylo za wczesnie, dziewczynom wychodzu ok 12dpo ja robilam dzien po terminie @troche mnie pocieszylas bo ja nawet nie wiem jak moga bolec robilam test przedwczoraj ale negatywny wyszedl bylo chyba za wczesnie mam nadzieje ze 6 .12 Mikolaj mi przyniesie najpiekniejszy prezent 2 kreseczki :-)Dzieki za odp i zycze Ci spokojnych najwazniejszych w zyciu 9-ciu miesiecy :-)
reklama
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
wczoraj mialam takiego dola juz sie boje ze znow @ przyjdzie nie trace nadzieji ale tak sie boje rozczarowania musze wierzyc w koncu kazdej z Nas sie uda prawda???
Podziel się: