reklama
Scully
mamusia :)
Scully nie zgadzam sie z Toba, ze to forum nie jest dla niej. Moj facet tez ma watpliwosci, czy damy sobie rade z dzieckiem. Mimo to chcemy i walczymy! I dlatego, ze moj facet ma pietra, mam sie na tym watku nie udzielac?
Zapytałam czy dobre forum wybrała, bo mam koleżankę, która chce dzidzię, a jej facet nie zabardzo jest zdecydowany. W sumie namawia go "na siłę". Co moim zdaniem nie jest dobre. Dzidzia powinna mieć rodzinę, a czesto się zdarza, że kobieta chce dziecko, namówi faceta, a on potem "wieje"!
Pozatym pytanie typu "jak namówić faceta na dziecko?" to moim zdaniem nie jest na to forum!
aslowik78
Fanka BB :)
tak a co w tym dziwnego?
Noukie
Majowa mama 2007
No wlasnie bawię sie i nie moge go ustawic :-)
Juz widze:-)
o to już 2010 strona naszego wątku :-) taka znacząca liczba
Ale masz oko no rzeczywiscie Fajnie ze wrocilas do nas:-):-):-)
eijf
Fanka BB :)
hej dziewczynymilo mi ze napoilam was optymizmem.Naprawde trudno mi w to nadal uwierzyc Nagle wszystkie miesiace staran przystaly sie liczyc.Mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze!Ostatnio naprawde krysys mialam,nakrcalam sie,stresowalam i mimo wszystko udalo sie
zaraz wkleje zdjecia testow (w sumie zrobilam ich 4...Pierwszy z predictora wyrzucilam,dwa inne mam i dzis zrobilam elektroniczny bo chcialam miec zdjecie do albumu.fajnie zobaczyc napis a nie kreski.wprawdzie wam on nic nie powie.Moze tylko noukie ktora tez zna niderlandzki.w kazdym razie jutro juz te zdjecia wykasuje).
zaraz wkleje zdjecia testow (w sumie zrobilam ich 4...Pierwszy z predictora wyrzucilam,dwa inne mam i dzis zrobilam elektroniczny bo chcialam miec zdjecie do albumu.fajnie zobaczyc napis a nie kreski.wprawdzie wam on nic nie powie.Moze tylko noukie ktora tez zna niderlandzki.w kazdym razie jutro juz te zdjecia wykasuje).
reklama
K
Kinga85
Gość
:-):-):-) jak miło sie patrzy!!!!moje dwa testy na zyczeniejutro wykasuje a poki co...(zrobione w 12 i 13 dpo)
Eijf ja mam pytanko czy ja dostałam może zaproszonko na wątek zamkniety? i czy dostane ?
Podziel się: