reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Scully nie zgadzam sie z Toba, ze to forum nie jest dla niej. Moj facet tez ma watpliwosci, czy damy sobie rade z dzieckiem. Mimo to chcemy i walczymy! I dlatego, ze moj facet ma pietra, mam sie na tym watku nie udzielac?:shocked2:

Zapytałam czy dobre forum wybrała, bo mam koleżankę, która chce dzidzię, a jej facet nie zabardzo jest zdecydowany. W sumie namawia go "na siłę". Co moim zdaniem nie jest dobre. Dzidzia powinna mieć rodzinę, a czesto się zdarza, że kobieta chce dziecko, namówi faceta, a on potem "wieje"!
Pozatym pytanie typu "jak namówić faceta na dziecko?" to moim zdaniem nie jest na to forum!

hej dziewczyny:)milo mi ze napoilam was optymizmem.Naprawde trudno mi w to nadal uwierzyc:) Nagle wszystkie miesiace staran przystaly sie liczyc.Mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze!Ostatnio naprawde krysys mialam,nakrcalam sie,stresowalam i mimo wszystko udalo sie:)
zaraz wkleje zdjecia testow (w sumie zrobilam ich 4...Pierwszy z predictora wyrzucilam,dwa inne mam i dzis zrobilam elektroniczny bo chcialam miec zdjecie do albumu.fajnie zobaczyc napis a nie kreski.wprawdzie wam on nic nie powie.Moze tylko noukie ktora tez zna niderlandzki.w kazdym razie jutro juz te zdjecia wykasuje).

reklama
Do góry