reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczyny!!
Strasznie Was trudno nadrobić z czytaniem po 2 dniach nieobecność, piszecie jak szalone!! ale to co wydaje się być najważniejsze nie zostało przeze mnie ominięte.
Eijf kochana serdecznie Ci gratuluję!!! Ogromniaście się cięszę, bo spotkamy się w lipcóweczkach!!! Spokojnych 9 miesięcy!!
Zielona mam przeczucie, że Ty będziesz kolejna!!! Przesyłam fluidki!!! Oby się udało!!
No i oczywiście Wam wszystkim kibicuje i mocno trzymam kciukasy!!!:-):-):-) za każdą z Was osobno i wszytkie wspólnie razem!!

U mnie bez większych zmian: przeziębienie troszkę zelżało, senność się utrzymuje, zaczęły się mdłości i nudności i ciągle mi krzyż napiernicza......tak że nie mogę sobie miejsca znaleźć!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!:-)

reklama
czesc dziewczyny!!
Strasznie Was trudno nadrobić z czytaniem po 2 dniach nieobecność, piszecie jak szalone!! ale to co wydaje się być najważniejsze nie zostało przeze mnie ominięte.
Eijf kochana serdecznie Ci gratuluję!!! Ogromniaście się cięszę, bo spotkamy się w lipcóweczkach!!! Spokojnych 9 miesięcy!!
Zielona mam przeczucie, że Ty będziesz kolejna!!! Przesyłam fluidki!!! Oby się udało!!
No i oczywiście Wam wszystkim kibicuje i mocno trzymam kciukasy!!!:-):-):-) za każdą z Was osobno i wszytkie wspólnie razem!!

U mnie bez większych zmian: przeziębienie troszkę zelżało, senność się utrzymuje, zaczęły się mdłości i nudności i ciągle mi krzyż napiernicza......tak że nie mogę sobie miejsca znaleźć!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!:-)

fluidki wyłapuję i dziękuję:-)

:-) Ale czytania miałam :-)

Oleńka - witaj na forum;-)

Zielona - oj trzymam kciuki:-) trzymam!!:-)

U mnie 4dc i "powódz":-pNiedawno wstałam, bo taki ze mnie śpioch:sorry: A tu zaraz muszę obiadek robić :-) Eijf poprawiła mi humor na cały dzień - złapałam pawer'ka i buźka mi się uśmiecha! Oj zielona będzie następna (czuję to!) :-D

Chocbym chciala to nie mam glowy by was czytac.nie dzis!kreci mi sie w glowie bo...

UDALO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!

Eijf,gratulacje ogrooooooomne!!! :-)
Mam nadzieję,że przełamałaś złą passę i teraz posypią się same pozytywne teściki! :tak: :-)
Czekamy na fluidki! ;-)

A mnie bolą cycochy,więc pewnie @ przylezie w swoim terminie. :-(

Zmykam szykować obiad. ;-)

Witam :) Czy i ja mogłabym załapać się na wasz wątek ??:-) Właśnie rozpoczeliśmy starania o drugą dzidzię :tak: Trochę się boję, ale myślę że to najwyższa pora.

Olcia witaj i życzę powodzenia w staraniach!!! :tak::-)
maćku temp wzrasta tuż przed owu i utrzymuje sie co namniej 3dni jest to okres płodny jak najabrdziej.
Od owulacji temperatura będzie wyższa, niż przed owulacją. Po 3 lub 4 dniach podwyższonej, temperatura zaczyna spadać, i po zmianie śluzu rozpoczyna się okres niepłodności poowulacyjnej i trwa aż do miesiączki. :))
kochana a nie odwrotnie? :-) w sensie,że przed owu jest niska , a potem po skoku utrzymuje sie w górze aż do @ ?:-) albo ja coś źle zrozumiałam :-D

Eijf,gratulacje ogrooooooomne!!! :-)
Mam nadzieję,że przełamałaś złą passę i teraz posypią się same pozytywne teściki! :tak: :-)
Czekamy na fluidki! ;-)

A mnie bolą cycochy,więc pewnie @ przylezie w swoim terminie. :-(

Zmykam szykować obiad. ;-)

kochana Eijf też cycki bolały i proszę fasolka jak ta lala:-) takze nie spisuj wszystkiego na straty;-)

Witam ponownie
Wpadam na chwilke bo robie obiad, wariacje w kuchni wymyslam, pichce chili con carne, pikantne meksykanskie zarelko;-)

Ooo,brzmi smakowicie. :tak: Mogę prosić o przepis? ;-)
My dziś mamy zielmniaczki,schabowego i surówkę z pekińskiej,papryki i kukurydzy. ;-) :-p

kochana Eijf też cycki bolały i proszę fasolka jak ta lala:-) takze nie spisuj wszystkiego na straty;-)

To były cudowne słowa otuchy,dziękuję Słońce! :-)

reklama
Witam,jak dla mnie,osoby zaczynającej starania razem z baby boom wątek jest bardzo dobry:) Nie mam zbyt wiele czasu na przeglądanie wszystkich wątków:( Staramy się z narzeczonym o dziecko od dłuższego czasu i jakos nie daliśmy rady do tej pory ale dzieki Wam i waszym radom może w końcu się uda:) Moj problem tkwi gdzes w środu mojego faceta,raz chce dziecko raz nie i nie wiem jak go przekonać że to jest dobry pomysł...Proszę o jakieś pomocne rady:)

Do góry