moj tez piszczy, ale mierze dopochwowoi czasem nie slysze spod kocykamój jak skończy mierzyć piszczy i mnie budzi
Moi rodzice sa super, bo nawet probuja mnie przekonac, ze 1 dziecko wystarczy. A tesciowa zaszla w ciaze 7 razy (ale tylko 5 sie wychowala), wiec dla niej problemy z zajsciem sa niezrozumiale.Hope, znam te pytania kiedy, kiedy .... moja rodzina, znajomi tez mnie od czasu do czasu pytaja i jest to bardzo przykre. Ja zawsze wykrecam sie od tych odpowiedzi, gdyz nie bardzo chce wtajemniczac wszystkich w te sprawy, a poza tym moja mama ma problemy z sercem i nie chce jej dodatkowo martwic. Wystarczy ze ja mysle o tym duzo (pewnie za duzo), generalnie nie jest latwo. Ponadto w marcu tego roku moja bratowa urodzila córeczke i jak czasami ja odwiedzam i partzr na malenstwo, to az "serce mi sie kraje".
Hope, skoro jestes przed owulacja, to postaraj sie z calych sil myslec pozytywnie. Trzymam za Ciebie kciuki, to moze byc wlasnie ten szczesliwy cykl !:-)
Ja naczytalam sie sporo na temat staranek, nastawienia, blokady itp Nie jestem pewna czy psychiczna blokada moze zaburzyc owulacje ... chyba raczej nie. Prawde mówiac, to nie jestem przekonana czy taka psychiczna blokada jak to okreslaja lekarze rzeczywiscie moze spowodowac niemoznosc zajscia, czy to tylko twierdzenie lekarzy którzy tak na prawde nie maja pomyslu na dalsze diagnozy...
Dzisiaj jestem klebkiem nerwow. Wlasnie wydarlam sie na swoja corke....A owulacja powinna byc pojutrze.....