reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hehehe :-D
u nas misja cały czas trwa... no i jeżeli do końca miesiaca @ nie bedzie to uznam ją za wykonaną :tak:;-):-)
sie okaże

hehehe :-D
u nas misja cały czas trwa... no i jeżeli do końca miesiaca @ nie bedzie to uznam ją za wykonaną :tak:;-):-)
sie okaże
a ja jeszcze nigdy tak nie planowałam, od miesiąca biorę bromergon, a op 16 dc jeszcze mam brać primolut, do tego jeszcze mierzę temp, robię testy owu i obserwuję śluz, a jak do końca roku się nie uda znowu idę do lekarza!!

a ja jeszcze nigdy tak nie planowałam, od miesiąca biorę bromergon, a op 16 dc jeszcze mam brać primolut, do tego jeszcze mierzę temp, robię testy owu i obserwuję śluz, a jak do końca roku się nie uda znowu idę do lekarza!!
to smutne że aż tak musisz sie obserwować i brać te leki.
Życzę Ci abyś jak najszybciej to możliwe zaszła w ciązę. Na pewno w końcu się uda.
Musi!!!

Ja mam bardzo specyficzne podejście do lekarzy, dla mnie najlepszy lekarz to taki który na codzień pracuje w szpitalu i ma styczność ciągle z nowymi przypadkami i co za tym idzie jest na bierząco. Bo taki co od lat siedzi w lecznicy to dla mnie zwykły konował jest;-).
Ja osobiście od lat wierna jestem szpitalowi na starynkiewicza ( może nie ikona piękna ale nie o to chodzi, ważne że kompetentni lekarze, oczywiście jak zawsze są i wyjątki ale to chyba wszędzie), lekarze z tego szpitala pracują też w przychodni Prima na Nowogrodzkiej.
ja tam rodziłam a moja mama pracuje w tym szpitalu (Dzieciątka Jezus) po drugiej stronie parku :-D

reklama
coś mi mignęło ze planujecie przenosiny na forum zamknięte- gdyby rzeczywiście tak się stało to niech mi ktoś da znać na priva gdzie mam pisać please.
a ja chyba w przyszłym cyklu wezmę clo i duphaston, mam nadzieję że będzie się działo, choć zastanawiam się też nad odpoczynkiem do końca roku, no ale coś muszę zdecydować szybko bo @ już pojutrze.

Do góry