reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka ogromnie współczuje... liczyłam, że to ty rozpoczniesz boom na fasolki... ściskam mocno i przesyłam nieco energii na następne staranko:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Bardzo Ci dziękuję ,może od jutra będzie lepiej.....przyznam szczerze, ja też myślałam,że się uda....miałam takie inne objawy,których sobie nie wmawiałam i co ??? i nic...:wściekła/y::szok::-(

reklama
Coś o tym wiem... sama w piątek i w sobote siedziałam ze łzami w oczach...
Najgorsze jest to rozczarowanie... wykres niby piękny a tu ... czar pryska i @ się pojawia... :( ehhhh
No nic Jagodko głowa do góry i staramy się dalej!!! :-)

:tak:No tak tak....

Pamietasz jak sie udostępnia wykres na 28 dni?

Bardzo Ci dziękuję ,może od jutra będzie lepiej.....przyznam szczerze, ja też myślałam,że się uda....miałam takie inne objawy,których sobie nie wmawiałam i co ??? i nic...:wściekła/y::szok::-(

Grrrrrr ach ta psyche.... Wiem coś o tym... ja pewnie też będę szaleć.. Tak trudno jest opanować nadzieję i wyobraźnię. Musimy być silne i twarde i nie ulegać potwornej psyche. tylko jak??? :wściekła/y:

Witam wszystkie staraczki z rana:-) Zuzab witaj, ja tez jestem nowa na forum (od wczoraj), współczuje Ci z powodu poronienia, straszne przeżycie. :no: Ale głowa do góry, moja bratowa też pierwszą ciążę poroniła, bodajże w 10 tc, a obecnie jest szczęśliwą mamusią osmiomiesięcznej córeczki. Tym razem uda Ci się:-) A jesli moge zapytac, dlugo staralas sie o pierwsza ciaze? Ja juz próbuje i próbuje i nic... :wściekła/y:
Jagódka, czuję to samo co i Ty, dziś rano dostałam @ (choć już od soboty to czułam że przyjdzie więc zaskoczona nie jestem). Oczywiście po cichu liczyłam na cud, ale się nie zdarzył. No cóż, nowy cykl się zaczyna i nowa szansa. Ja w tym cyklu jak to się mówi "biorę sprawy w swoje ręce", pójdę na monitoring, zbadamy armię mojego M i zobaczymy...
Chiara, dziękuję za sugestię dotyczącą lekarza. Masz rację, że Ci ze szpitali są najlepsi, poszukam kogoś i mam nadzieję, że coś poradzi :-D

Cześć Dziewczynki,

przytulam Was wszystkie mocno w poniedziałkowy poranek...;-)
Zwłaszcza Jagódkę, bo kurde miałam nadzieję, że sie udało...:zawstydzona/y: ale i inne dziewczynki też...:-D no i nowe...

U mnie spokój, nic sie nie dzieje... troche odpuściłam te wszystkie obserwacje i nawet zapomniałam trochę który dzisiaj dzień cyklu... chyba 10...;-)

Byłam wczoraj na aerobicku i dzisiaj wszystkie mięśnie mnie bolą... ale cieszę się, bo to jakaś odskocznia...

A jak Wam minął weekend?

reklama
u mnie weekend pod znakiem szkoły... ale też staranek ;-)

Eee... no to owocnie... :-) ja mam nadzieję, że coś zaczneimy niedługo... choć mój Mąż mega zmeczony... tyle roboty ma bidak... dzisiaj rano aż nie miałam sumienia Go budzic, tak słodko spał...;-)

Do góry