reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka ogromnie współczuje... liczyłam, że to ty rozpoczniesz boom na fasolki... ściskam mocno i przesyłam nieco energii na następne staranko:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Bardzo Ci dziękuję ,może od jutra będzie lepiej.....przyznam szczerze, ja też myślałam,że się uda....miałam takie inne objawy,których sobie nie wmawiałam i co ??? i nic...:wściekła/y::szok::-(

reklama
Coś o tym wiem... sama w piątek i w sobote siedziałam ze łzami w oczach...
Najgorsze jest to rozczarowanie... wykres niby piękny a tu ... czar pryska i @ się pojawia... :( ehhhh
No nic Jagodko głowa do góry i staramy się dalej!!! :-)

:tak:No tak tak....

Pamietasz jak sie udostępnia wykres na 28 dni?

Bardzo Ci dziękuję ,może od jutra będzie lepiej.....przyznam szczerze, ja też myślałam,że się uda....miałam takie inne objawy,których sobie nie wmawiałam i co ??? i nic...:wściekła/y::szok::-(

Grrrrrr ach ta psyche.... Wiem coś o tym... ja pewnie też będę szaleć.. Tak trudno jest opanować nadzieję i wyobraźnię. Musimy być silne i twarde i nie ulegać potwornej psyche. tylko jak??? :wściekła/y:

Witam wszystkie staraczki z rana:-) Zuzab witaj, ja tez jestem nowa na forum (od wczoraj), współczuje Ci z powodu poronienia, straszne przeżycie. :no: Ale głowa do góry, moja bratowa też pierwszą ciążę poroniła, bodajże w 10 tc, a obecnie jest szczęśliwą mamusią osmiomiesięcznej córeczki. Tym razem uda Ci się:-) A jesli moge zapytac, dlugo staralas sie o pierwsza ciaze? Ja juz próbuje i próbuje i nic... :wściekła/y:
Jagódka, czuję to samo co i Ty, dziś rano dostałam @ (choć już od soboty to czułam że przyjdzie więc zaskoczona nie jestem). Oczywiście po cichu liczyłam na cud, ale się nie zdarzył. No cóż, nowy cykl się zaczyna i nowa szansa. Ja w tym cyklu jak to się mówi "biorę sprawy w swoje ręce", pójdę na monitoring, zbadamy armię mojego M i zobaczymy...
Chiara, dziękuję za sugestię dotyczącą lekarza. Masz rację, że Ci ze szpitali są najlepsi, poszukam kogoś i mam nadzieję, że coś poradzi :-D

Cześć Dziewczynki,

przytulam Was wszystkie mocno w poniedziałkowy poranek...;-)
Zwłaszcza Jagódkę, bo kurde miałam nadzieję, że sie udało...:zawstydzona/y: ale i inne dziewczynki też...:-D no i nowe...

U mnie spokój, nic sie nie dzieje... troche odpuściłam te wszystkie obserwacje i nawet zapomniałam trochę który dzisiaj dzień cyklu... chyba 10...;-)

Byłam wczoraj na aerobicku i dzisiaj wszystkie mięśnie mnie bolą... ale cieszę się, bo to jakaś odskocznia...

A jak Wam minął weekend?

reklama
u mnie weekend pod znakiem szkoły... ale też staranek ;-)

Eee... no to owocnie... :-) ja mam nadzieję, że coś zaczneimy niedługo... choć mój Mąż mega zmeczony... tyle roboty ma bidak... dzisiaj rano aż nie miałam sumienia Go budzic, tak słodko spał...;-)

Do góry