reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Hello. Czekam na @. Dzis lub jutro powinna byc. Od kilku dni dziwnie się czuje. Wszystko zwalam na upały. Osłabienie, senność - to akurat najsilniej czuje w ciągu dnia, po południu jest jakby lepiej. Ale rano..oczy zamknięte.
Kilka dni temu mocno wrażliwa byłam na zapachy, już mi przeszło. Bol w dole brzucha co jakiś czas, nie ciągle. Właściwie wszystko podobne jak przed @ piersi... są większe , też czasem przed @ były... Ale sutki! Bolą tragicznie, dotknąć nie mogę i wiem, że tak mnie jeszcze nie bolały. Jestem po stymulacji nowym lekiem i moze to przez niego odczuwam mocniej.? Niemniej, póki małpy nie ma, jest nadzieja.
Życzę powodzenia !! U mnie właśnie przez ból i nadwrażliwość sutkow zaswiecila się lampka w głowie że jest inaczej plus poprzedni @ trwający tylko 2 dni

reklama
Niestety te wszystkie objawy są takie podobne. [emoji58] Trzymam kciuki [emoji1696]
Hello. Czekam na @. Dzis lub jutro powinna byc. Od kilku dni dziwnie się czuje. Wszystko zwalam na upały. Osłabienie, senność - to akurat najsilniej czuje w ciągu dnia, po południu jest jakby lepiej. Ale rano..oczy zamknięte.
Kilka dni temu mocno wrażliwa byłam na zapachy, już mi przeszło. Bol w dole brzucha co jakiś czas, nie ciągle. Właściwie wszystko podobne jak przed @ piersi... są większe , też czasem przed @ były... Ale sutki! Bolą tragicznie, dotknąć nie mogę i wiem, że tak mnie jeszcze nie bolały. Jestem po stymulacji nowym lekiem i moze to przez niego odczuwam mocniej.? Niemniej, póki małpy nie ma, jest nadzieja.

Dzięki dziewczyny. Po 2 latach starań to się już czasem nie wierzy, że może akurat teraz ale przecież nigdy nie wiadomo. Mnie te mocno zamykające oczy do godziny 12 zastanowiły i te sutki ;)

Heeej :) dzisiaj rano zrobilam test i taki mam wynik. Okres powinnam dostac wczoraj ale jeszcze nie przyszedl ogolnie nie czuje sie jakby mial nadejsc. Taki jest efekt testu i nie wiem co myslec....
Coś tam widać jakby druga kreskę to test ciążowy? Najlepiej zrob jutro z porannego moczu i kup jakiś test w aptece ja nie ufam takim paskowym

reklama
To byl test z porannego pierwszego moczu. Jest to test o czulosci 10mlU. Na bete nie mam mozliwosci isc bo mieszkam w UK. Mam w domu jeszcze testy First Response i Clearblue Digital ale nastepne testowanie bede robic dopiero we wtorek bo od dzisiaj do pon pracuje na nocki...mam nadzieje ze na tych zdj lepiej bedzie widac ta kreske

Załączniki

• E613D3AF-E474-4687-905B-A8892AAF6A0F.jpeg
    E613D3AF-E474-4687-905B-A8892AAF6A0F.jpeg
    366,9 KB · Wyświetleń: 133
  • DE7EB414-FD01-480A-929E-0B4712121227.jpeg
    DE7EB414-FD01-480A-929E-0B4712121227.jpeg
    282,5 KB · Wyświetleń: 126
Do góry