Jedyne co mgoe zrobić to albo czekać na okres albo poczekać jeszcze z tydzień i zrobić ponownie test. Nie mam żadnej polskiej kliniki żeby zrobić badanie z krwi. Do zapłodnienia jak mogło dojść to na początku zeszłego tygodnia więc test mi w najbliższym czasie nic nie pokażeJeżeli OM miałaś 1 sierpnia to ciąża jest możliwa. Równie możliwe jest rozregulowanie cyklu po odstawieniu antykoncepcji. Może owulacja Ci się przesunęła, więc na teście jeszcze nie widać.
Proponuję kupić super czuły test i zrobić go za 2-3 dni skoro nie masz możliwości iść na betę.
reklama
Też tak może być tym razem. Cierpliwie czekamMoże Ci się rozregulowały cykle , ja tak miałam pierwsze 3 miesiące ,potem wróciły do normy ,domyślam się że mieszkasz za granicą? bo w Polsce beta robi się bez problemu
Fado123
Fanka BB :)
Aczkolwiek ,ten metaliczny posmak w ustach ,hm jest dość jednoznaczny i raczej w ciąży się pojawia ,mam koleżankę która przy każdej ciąży ,nie musiała robić testu wystarczyło że go poczuła i wiedziała ,a jest obecnie w 5 zrób kolejny test z porannego moczuTeż tak może być tym razem. Cierpliwie czekam
Zdarzyło mi się to tylko raz. Robiłam w piątek i dziś ale jak coś to it ak chyba za wcześnie jak miałam późniejszą owulacjeAczkolwiek ,ten metaliczny posmak w ustach ,hm jest dość jednoznaczny i raczej w ciąży się pojawia ,mam koleżankę która przy każdej ciąży ,nie musiała robić testu wystarczyło że go poczuła i wiedziała ,a jest obecnie w 5 zrób kolejny test z porannego moczu
Chrząszczyk 1
Ale jeszcze nie miałabyś tez objawów ciazowych.
Jedyne co mgoe zrobić to albo czekać na okres albo poczekać jeszcze z tydzień i zrobić ponownie test. Nie mam żadnej polskiej kliniki żeby zrobić badanie z krwi. Do zapłodnienia jak mogło dojść to na początku zeszłego tygodnia więc test mi w najbliższym czasie nic nie pokaże
No właśnie... Dziwna sprawa.Ale jeszcze nie miałabyś tez objawów ciazowych.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie dziwna sprawa, tylko psychika
Jak kobieta pragnie zajść w ciążę, to potrafi sobie wszystko uroić, a nawet "powstrzymać" okres.
Szkoda, że nie masz laboratorium, w takim razie poszukaj jak najbardziej czułych testów i zrób za tydzień, chociaż mnie by taka niepewność wykończyła
Jak kobieta pragnie zajść w ciążę, to potrafi sobie wszystko uroić, a nawet "powstrzymać" okres.
Szkoda, że nie masz laboratorium, w takim razie poszukaj jak najbardziej czułych testów i zrób za tydzień, chociaż mnie by taka niepewność wykończyła
Może... Aczkolwiek wbardziej podchodzę do tego "jak się uda to się uda".Nie dziwna sprawa, tylko psychika
reklama
bleucoco
Kochane, czy zauważyłyście żeby na ciąże przed terminem @ piersi bolały inaczej niż zwykle? Na tydzień przed terminem moje piersi stały się bardzo bolesne i wyczuwam gulki po bokach i od wewnątrz piersi. Nawet mój niemąż jest zdziwiony i od razu zauważył, że coś jest nie tak xD Wcześniej tak nie miałam. Zastanawiam się czy można jakoś odróżnić zmiany w piersiach przed @ i te po zapłodnieniu?