reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Niedziekuje. 19 dc i od 3 dni nadal mam uczucie ze mnie pecherz boli i niewiem czy to jakis obiaw wsklazujacy ciaze czy rzeczywiscie mam zapalenie pecherza.
Rozumiem. Ty masz to samo z pęcherzyk co ja z jajnikami.

Od poniedziałku mnie pobolewaja jajniki na przemian raz lekko raz mocniej dzisiaj 35dc okres się spóźnia 5 dzień. A jajniki nie dawaja odpocząć chociaż na chwilę od bólu.

reklama
Zwariowac mozna ja testowac bede za tydzien 9.06 jesli @ nie przyjdzie ale tydzien to dluuuuuugo strasznie.
Rozumiem. Ty masz to samo z pęcherzyk co ja z jajnikami.

Od poniedziałku mnie pobolewaja jajniki na przemian raz lekko raz mocniej dzisiaj 35dc okres się spóźnia 5 dzień. A jajniki nie dawaja odpocząć chociaż na chwilę od bólu.

Zwariowac mozna ja testowac bede za tydzien 9.06 jesli @ nie przyjdzie ale tydzien to dluuuuuugo strasznie.
Ja jeśli nie dostane @ testuje w środę z samego rana.

Pierwszy test wyszedł mi negatyw w 33dc to było wtedy 3 dni po terminie okresu.

Mam nadzieję że my w końcu w czerwcu ujrzymy dwie kreski.

Trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana [emoji110][emoji110][emoji173][emoji8]

Musimy[emoji177] ja za ciebie tez bardzo[emoji110][emoji8]
Ja jeśli nie dostane @ testuje w środę z samego rana.

Pierwszy test wyszedł mi negatyw w 33dc to było wtedy 3 dni po terminie okresu.

Mam nadzieję że my w końcu w czerwcu ujrzymy dwie kreski.

Trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana [emoji110][emoji110][emoji173][emoji8]

Ogolnie lekarz powiedzial jak bylam u niego w 14dc ze za 12-13 dni mam zrobic test jesli bedzie pozytywny to mam brac dalej luteine jesli negatywny przestac brac luteine i umowic sie na histeroskopie ktorej bardzo sie boje ale lekarz mi zyczyl abym badania nie musiala robic i zeby mi sie udalo
No to super. Czyli 9czerwca masz termin @ i masz zatestowac jak okresu nie będzie czy jak?

reklama
Ogolnie lekarz powiedzial jak bylam u niego w 14dc ze za 12-13 dni mam zrobic test jesli bedzie pozytywny to mam brac dalej luteine jesli negatywny przestac brac luteine i umowic sie na histeroskopie ktorej bardzo sie boje ale lekarz mi zyczyl abym badania nie musiala robic i zeby mi sie udalo
No dobrze ale nie każdej kobiecie w ciąży test pokaże pozytyw w ciąży 12-13 dni po owu.

Do góry