Mam okres. Może następnym razem się uda.I jak tam sytuacja?
reklama
Patrszja
Fanka BB :)
Robiłam dzisiaj i wyszedł negatywny. Okresu w ciągu dalszym nie mam.Trudno, za miesiąc się uda.
A może jeszcze za wcześnie test robiłaś?
Zerknęłam na test przed chwilką, chodź wiem że nie powinnam i jakbym coś widziała. Pewnie sobie wkręcam.
Czekam w ciągu dalszym na @
Patrszja
U mnie dalej brak miesiączki, byłam u ginekologa powiedział że endometrium (błonę śluzową) mam 20mm, stwierdził że to nie wygląda mu na zbliżający się okres lecz nie widzi nic. Kazał zrobić hcg i niestety wynik <0.100 czyli negatyw, w dwóch testach druga Kraska jakby jest, nie wiem co o tym myśleć. Jak okres mi nie przyjedzie mam się zgłosić do niego w następny czwartek...
Patrszja
@ dalej brak, 7dni mi się spóźnia. Robiłam dzisiaj 2 testy i nic.Trzeba czekać jak tak.
Przede wszystkim poczekaj do terminu planowanej miesiączki.Witam Was kobietki... Troszkę jestem rozczarowana, myślałam ze możne się udało - chodz wiem ze za szybko wykonałam test (okres mam na 15.03.21 ostatni miałam od 14.02-19.02). Nie wiem co o tym myslec...... Współżyliśmy z meżem w dniach 8, 9, 12, 13, 15, 17 cyklu . Cykle mam 29-30 dniowe a tu na to wychodzi ze nie wyszło . W sumie nie wiem po co to piszę , chyba aby się wygadać ehhh .
Druga sprawa - mało kobiet zachodzi w ciążę od razu w pierwszym cyklu starań, więc uzbrój się w cierpliwość ale zawsze można sobie dodatkowo pomóc - poczytaj o suplementacji przy staraniach zarówno dla siebie (magnez, wapń, cynk, żelazo, kwas foliowy, olej z wiesiołka i witaminę D), jak i dla partnera (kwas foliowy, cynk, miedź, selen, witaminy D i E). Osobiście polecam też żel FertilSafe Plus.
To lubrykant dla par starających się o dziecko
Może efekt placebo, może zadziałały inne rzeczy jak właśnie suplementacja, a może ten żel, ale po poronieniu i kilku nieudanych próbach znalazłam w ciążę przy suplementacji swojej, męża + ten żel.
Patrszja
Ja już 7dni po terminie miesiączki i nadal brakPrzede wszystkim poczekaj do terminu planowanej miesiączki.
Druga sprawa - mało kobiet zachodzi w ciążę od razu w pierwszym cyklu starań, więc uzbrój się w cierpliwość ale zawsze można sobie dodatkowo pomóc - poczytaj o suplementacji przy staraniach zarówno dla siebie (magnez, wapń, cynk, żelazo, kwas foliowy, olej z wiesiołka i witaminę D), jak i dla partnera (kwas foliowy, cynk, miedź, selen, witaminy D i E). Osobiście polecam też żel FertilSafe Plus.
To lubrykant dla par starających się o dziecko
Może efekt placebo, może zadziałały inne rzeczy jak właśnie suplementacja, a może ten żel, ale po poronieniu i kilku nieudanych próbach znalazłam w ciążę przy suplementacji swojej, męża + ten żel.
reklama
Niektórym później wychodzi pozytywny test apteczny, chociażby dlatego że owulacja mogła się przesunąć. Najlepiej pójść na test BetaHCG z krwi i mieć pewnośćJa już 7dni po terminie miesiączki i nadal brak