reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staranie bez efektu

Ja nadal czekam do @ chociaż czuje się jakbym miała ja dostać niestety No ale zobaczymy nie teraz to w następnym cyklu może się uda

reklama
Dziewczyny na prawdę najlepiej poczekać jednak do terminu miesiączki z testowaniem bo tak to tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca i potem jest przykro. Ja sama miałam różne objawy niby ciąży, nawet mi było niedobrze parę dni, bóle piersi, sutki wrażliwe, senność, bóle podbrzusza. Zrobiłam test był negatywny a popołudniu przyszła @ i wszystkie objawy znikły ;)

Psychika na prawdę działa przeciwko nam czasem

Dziewczyny na prawdę najlepiej poczekać jednak do terminu miesiączki z testowaniem bo tak to tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca i potem jest przykro. Ja sama miałam różne objawy niby ciąży, nawet mi było niedobrze parę dni, bóle piersi, sutki wrażliwe, senność, bóle podbrzusza. Zrobiłam test był negatywny a popołudniu przyszła @ i wszystkie objawy znikły ;)

Psychika na prawdę działa przeciwko nam czasem
Masz rację koleżanko, jutro w dniu spodziewanej miesiączki zrobię test. Chyba że @ mnie wyprzedzi 😁

Gratulacje! Nawet słabe kreski oznaczają ciąże. Znajoma miała taką błądziutką, że ledwo widać.
U mnie niestety okres się zaczął.

reklama
Do góry