reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Mam ten problem. Jesteśmy dziś 14 dzień po.otriwelle. niby 10-11 testy negatywne. A od soboty mam pozytywne. O się zastanawiam.czy to jeszcze Otrivelle. Jadę dzisiaj na betę. Ale w piątek. Czyli 11 dzień po zastrzyku beta była 3jak długo może się Pregnyl/Ovitrelle utrzymywać w teście z moczu? sprawdzałyście może ile się Wam trzyma kreska z zastrzyku, czy to nie ma sensu?
KiedyPytam
Na ulotce jest że max do 10 dni Otrivelle. I lekarz i farmaceutka też kazali 10 dni po dopierojak długo może się Pregnyl/Ovitrelle utrzymywać w teście z moczu? sprawdzałyście może ile się Wam trzyma kreska z zastrzyku, czy to nie ma sensu?
Mam ten problem. Jesteśmy dziś 14 dzień po.otriwelle. niby 10-11 testy negatywne. A od soboty mam pozytywne. O się zastanawiam.czy to jeszcze Otrivelle. Jadę dzisiaj na betę. Ale w piątek. Czyli 11 dzień po zastrzyku beta była 3
Może... może...
Trzymam kciuki żeby to nie było po zastrzyku, bo dziwne by było, żeby się zastrzyk pokazywał w testach jako negatyw a potem pozytyw, raczej powinien się wypłukiwać...
KiedyPytam
A ty ile.poMoże... może...
Trzymam kciuki żeby to nie było po zastrzyku, bo dziwne by było, żeby się zastrzyk pokazywał w testach jako negatyw a potem pozytyw, raczej powinien się wypłukiwać...
A ty ile.po
Zastrzyk 2xPregnyl wzięłam wieczorem 11.12, także dziś wieczorem będzie 10dni po Pregnylu
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki ❤❤A ty ile.po
KiedyPytam
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
to wspaniała wiadomość@Mimi94 chciałabym Ci powiedzieć że Twoja uwaga na temat mojej bety 3,00 była słuszna. Urosła do 61,9
reklama
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
A Ty normalnie miałaś okres ? bo pisałaś że plamiłaś A teraz taka piękna betato wspaniała wiadomość