Ja miałam 3 wynik 11 dni po Otrivelle i 10 po owu. A za dwa dni testy pozytywne a za trzy dni beta 61
Czas tak czy siak płynie, mój termin @to 28/29 także pozostaje mi czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 3 wynik 11 dni po Otrivelle i 10 po owu. A za dwa dni testy pozytywne a za trzy dni beta 61
Przykro mi. No coś tam jest z tym. Zdecydowanie masz za wielkąPowtórzyłam betę dziś, 2,2 także dupa
Zastrzyk był 11.12 wieczorem ta beta 23.12 rano na 100% już powinna być jakby miała być ciąża.
Zrobiłam też prolaktynę, w sierpniu miałam w normie, a teraz 57,53 przy normie (3,34-26,72)...
Będę to konsultować z ginem, ale czy to może być przyczyna niepowodzenia?
Prolaktyna ma przeszkadzać w owulacji, jak mam stymulowana OWU i zastrzyk, pęcherzyk pęka i nic
Może tak byćSkonsultowałam z ginem telefonicznie, powiedział żeby brać 1x2 castangus (codziennie) i 1/4 tabl diostinex raz na tydzień
Mam już receptę (jak dobrze ze to działa na kod), także jadę do apteki i zacznę już dziś...
Prolaktyne badałam od stycznie już 4x (i zawsze była Ok) teraz jest tak w kosmos bo podejrzewam ze już stres i nerwy, rezygnacja itp robią swoje i rośnie
Dzisiaj? 173@KiedyPytam jak tam sutyacja u Ciebie?? Tak bardzo się cieszę [emoji3590]
Pięknie rośnie[emoji177]Dzisiaj? 173 [emoji2960][emoji23][emoji7]
Nie wiem. Mam zbadać w piątek i zgłosić do kliniki z wynikiem i umówić wizytę. Lekarz u którego byłam we wtorek (bo miałam plamienia i straszne bóle brzucha nie wiedziałam co się dzieje) napisał mi wczoraj, że beta piekna s ciążę powinno być widać 30-31 grudnia. Ale muszę jechać do kliniki na wizytę nie wiem jak ono to praktykują.Pięknie rośnie[emoji177]
Kiedy masz wizytę?