reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
A u mnie dziś mała brązowa plamka na wkładce, dziś 10dzien po Pregnylu =19dc =do środy mam brać 2x100Luteiny,
do @ jeszcze 8dni,
Zdarzało mi się już wcześniej takie plamienie przedokresowe ;(
Zrobilabym betę w środę lub czwartek, ale jak będzie nierozstrzygajaca to nie mam jak powtórzyć po 48h z powodu świat...

A u mnie dziś mała brązowa plamka na wkładce, dziś 10dzien po Pregnylu =19dc =do środy mam brać 2x100Luteiny,
do @ jeszcze 8dni,
Zdarzało mi się już wcześniej takie plamienie przedokresowe ;(
Zrobilabym betę w środę lub czwartek, ale jak będzie nierozstrzygajaca to nie mam jak powtórzyć po 48h z powodu świat...
Ja też plamilam. Ja miałam owu w 15 dc. W 20 i 21 plamienie. 23 zaczęłam lekko krwawić i tak przez 5 dni. W piątek odstawiłam progesteron bo beta była 3 a krwawilam leciutko ale żywa krwią. I zdziwienie mnie naszło że po odstawieniu proga krew mnie nie zalała. No i wczoraj cały dzień robiłam testy 🤦🤣 a dzisiaj taka beta 🤩 oby urosła do środy... To najważniejsze.

A.poza tym wam powiem.... Że to był bezowulacyjny cykl 🙉

Ja też plamilam. Ja miałam owu w 15 dc. W 20 i 21 plamienie. 23 zaczęłam lekko krwawić i tak przez 5 dni. W piątek odstawiłam progesteron bo beta była 3 a krwawilam leciutko ale żywa krwią. I zdziwienie mnie naszło że po odstawieniu proga krew mnie nie zalała. No i wczoraj cały dzień robiłam testy 🤦🤣 a dzisiaj taka beta 🤩 oby urosła do środy... To najważniejsze.

A.poza tym wam powiem.... Że to był bezowulacyjny cykl 🙉

Mnie najbardziej zastanawiają te plamienia na progesteronie - w poprzednim cyklu miałam OWU w11dc, potem plamienie brązowe 15-18dc i kolejne 22-24dc dwa dni przerwy i @ (test z moczu przed @ ujemny)
Logicznie by było na estrogenie i progesteronie nie plamić o ile się zarodek nie implantuje...
sama nie wiem, boje się ze to znów jakieś plamienie kij wie skąd... :/

No podkusiło mnie sprawdzić no i beta 2,5 przy normie do 3,1 u nieciezarnych, także kolejny dołek bo to raczej resztki po Pregnylu (bad. bety jest 11dnia po Pregnylu i 9dpo)...
Człowiek tak chce wiedzieć, żeby potem uznać ze jednak ta niewiedza była błogosławieństwem :(
A tak już nadziei brak, bo nie wiem czy jest sens jutro sprawdzać - czyli po 24h (bo niby ile to może przyrosnąć/spaść - pewnie dale nie będzie rozstrzygająco) bo w czwartek żeby mieć 48h po - to nie da rady bo wszystkie laboratoria u mnie w wigilie pozamykane...
;(

Załączniki

• IMG_3291.jpg
    IMG_3291.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
No podkusiło mnie sprawdzić no i beta 2,5 przy normie do 3,1 u nieciezarnych, także kolejny dołek bo to raczej resztki po Pregnylu (bad. bety jest 11dnia po Pregnylu i 9dpo)...
Człowiek tak chce wiedzieć, żeby potem uznać ze jednak ta niewiedza była błogosławieństwem :(
A tak już nadziei brak, bo nie wiem czy jest sens jutro sprawdzać - czyli po 24h (bo niby ile to może przyrosnąć/spaść - pewnie dale nie będzie rozstrzygająco) bo w czwartek żeby mieć 48h po - to nie da rady bo wszystkie laboratoria u mnie w wigilie pozamykane...
;(
Ja miałam 3 wynik 11 dni po Otrivelle i 10 po owu. A za dwa dni testy pozytywne a za trzy dni beta 61 :)

Do góry