reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

A co z plamieniem??
Nic. Trwa nadal. Lekarz mówi że mam tak rozregulowane hormony że nawet nie wyciszyły się po antykach. Jajnik pracował, wytworzył jajeczka, tylko nie pękły i mam nową dwukomorowa torbiel. Jaja.... W sumie to prawie mialam owulację na tabletkach antykoncepcyjnych 🤦 dostałam teraz jakieś takie z innym składem. Coś o takim samym składzie jak Regulon. Narazie próbujemy to ogarnąć w ten sposób. Antyki, jak torbiel zniknie to stymulacja gonadotropinami. Ale jak dalej będą takie krwawienia to być może histeroskopia. Ale narazie nie widzi potrzeby. Mam tylko zrobić marker ca125 pod kątem endometriozy.

reklama
Mnie od 4 dni ciągną i bolą jajniki non stop mam zatkany nos aż się boję czy mi się jakas torbiel nie zrobiła bo nie sprawdzałam jak wyglądają jajniki w tym cyklu na monitoringu brałam Clo ale bez zastrzyku 😔

Sama się nad tym zastanawiam 😔 ja czekam na okres niby za 3 dni mi pokazuje brzuch wzdety jak balon dzisiaj ostatni dzień biorę duphaston mam po nim takie zaburzenia nastroju strasznie nerwowa jestem 😔 a jak u Ciebie ktory dzień z Clo 😊
Wczoraj wzięłam ostatnie clo teraz usg ale kijowo mi wypada mam nadzieję że doktorek nie ma planów na weekend 😄

reklama
Do góry