reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Wiem napewno ze w poprzedniej ciąży (stracona) czegoś takiego nie miałam.
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Wiem napewno ze w poprzedniej ciąży (stracona) czegoś takiego nie miałam.
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci
Ja taki plamienie miałam około 17 dc po clo

Hej dziewczynki ja miałam plamienie dwa dni po okresie z cyklem po clo okres trwał 4 dni potem 2 dni plamienia , w tym cyklu sama na własną rękę brałam clo pęcherzyk w 11 dniu cyklu miał 11mm miałam jechać na monitoring wczoraj żeby zobaczyć czy urósł i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie ale darowałam sobie ten cykl bo mam wysoka prolaktyne . Wczoraj czułam ból owulacyjny i dalej czuje ból jajnika ale czy ten pęcherzyk pękł czy pęknie to niewiem 😐 w razie w.. biorę od 16 dnia cyklu duphaston 😊 caly czas trzymam za nas kciuki❤❤❤❤

Zaraz mnie nerwa weźmie 😡😡😡 doktorek mówił że @ Przyjdzie po 7 dniach od ostatniej tabletki a ja wytrzymałam raptem 3 szlak mnie tafi zaraz . Już dzwoniłam do niego na 17 idę na usg, jak mi znowu powie że jest torbiel i anty to chyba go pogryze 😡😡😡

Ostatnia edycja:
Po tabletkach anty? Okres zawsze przychodzi między pierwszym a 7 dniem od odstawienia. Może go źle zrozumiałaś??
Zaraz mnie nerwa weźmie [emoji35][emoji35][emoji35] doktorek mówił że @ Przyjdzie po 7 dniach od ostatniej tabletki a ja wytrzymałam raptem 3 szlak mnie tafi zaraz . Już dzwoniłam do niego na 17 idę na usg, jak mi znowu powie że jest torbiel i anty to chyba go pogryze [emoji35][emoji35][emoji35]

reklama
Co myślicie o tych wynikach?? Martwi mnie testosteron...
Screenshot_20201005_165105.jpeg
Screenshot_20201005_165048.jpeg

Do góry