reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Wiem napewno ze w poprzedniej ciąży (stracona) czegoś takiego nie miałam.
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Wiem napewno ze w poprzedniej ciąży (stracona) czegoś takiego nie miałam.
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci
Ja taki plamienie miałam około 17 dc po clo

Hej dziewczynki ja miałam plamienie dwa dni po okresie z cyklem po clo okres trwał 4 dni potem 2 dni plamienia , w tym cyklu sama na własną rękę brałam clo pęcherzyk w 11 dniu cyklu miał 11mm miałam jechać na monitoring wczoraj żeby zobaczyć czy urósł i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie ale darowałam sobie ten cykl bo mam wysoka prolaktyne . Wczoraj czułam ból owulacyjny i dalej czuje ból jajnika ale czy ten pęcherzyk pękł czy pęknie to niewiem 😐 w razie w.. biorę od 16 dnia cyklu duphaston 😊 caly czas trzymam za nas kciuki❤❤❤❤

Zaraz mnie nerwa weźmie 😡😡😡 doktorek mówił że @ Przyjdzie po 7 dniach od ostatniej tabletki a ja wytrzymałam raptem 3 szlak mnie tafi zaraz . Już dzwoniłam do niego na 17 idę na usg, jak mi znowu powie że jest torbiel i anty to chyba go pogryze 😡😡😡

Ostatnia edycja:
Po tabletkach anty? Okres zawsze przychodzi między pierwszym a 7 dniem od odstawienia. Może go źle zrozumiałaś??
Zaraz mnie nerwa weźmie [emoji35][emoji35][emoji35] doktorek mówił że @ Przyjdzie po 7 dniach od ostatniej tabletki a ja wytrzymałam raptem 3 szlak mnie tafi zaraz . Już dzwoniłam do niego na 17 idę na usg, jak mi znowu powie że jest torbiel i anty to chyba go pogryze [emoji35][emoji35][emoji35]

reklama
Co myślicie o tych wynikach?? Martwi mnie testosteron...
Screenshot_20201005_165105.jpeg
Screenshot_20201005_165048.jpeg

Do góry