reklama
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
A ja czekam do piątku i śmigam na badanie krwi hcg jestem już taka niecierpliwa
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki żeby się wszystko poukładałoDziewczyny ja po następnym usg. Torbiel odrobinę się zmniejszyła. Lekarz jest dobrej myśli
Że do następnego cyklu jej nie będzie i wrócimy do stymulacji, ale oczywiście następne usg znowu w @ wrrr tragedia
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Ja już dziewczyny jestem nerwowa na Maxa zrobiłam dwa dni temu test ciążowy z doz pokazał mi druga blada kreche dzisiaj zrobiłam popołudniu drugi raz test tym razem z firmy pink z rosmana i nie ma nic
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej. Ja jutro mam wizytę w klinice. Dzisiaj dostałam okres. Wzielam hemorigen i ostatniego dupka wieczorem żeby się nie rozhulalo do jutra. Zestresowana jestem na maxa.Dziewczyny ja po następnym usg. Torbiel odrobinę się zmniejszyła. Lekarz jest dobrej myśli
Że do następnego cyklu jej nie będzie i wrócimy do stymulacji, ale oczywiście następne usg znowu w @ wrrr tragedia
KiedyPytam
Fanka BB :)
Rob jutro następny. Trzymam kciuki.Ja już dziewczyny jestem nerwowa na Maxa zrobiłam dwa dni temu test ciążowy z doz pokazał mi druga blada kreche dzisiaj zrobiłam popołudniu drugi raz test tym razem z firmy pink z rosmana i nie ma nic
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Powodzen
PowodzeniaHej. Ja jutro mam wizytę w klinice. Dzisiaj dostałam okres. Wzielam hemorigen i ostatniego dupka wieczorem żeby się nie rozhulalo do jutra. Zestresowana jestem na maxa.
reklama
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Hallo hallo dziewczyny jest tu ktoś Co tam u Was czy jest ktoś kto zaczyna dzisiaj nowy cykl? U mnie z poprzedniego nici nie będzie bliżniakow bo dostałam okresu zaczynam nowy cykl