reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej, miała któraś z was histeroskopie że względu na słabe endometrium? Po roku walki udało się a Tomkiem i metformina wywolwlywac owulacje, niestety tylko 2 cykle endo było dobre, miesiąc temu 3 mm po owulacji a w tym 6 mm... Lekarz powiedział ze histeroskopia może pomóc, nie wiem skąd te nagłe problemy z endometrium 😩 jeden problem udało się rozwiązać to pojawił się kolejny...
Wlasnie. Pin lampkę czerwonego wina codziennie do owulacji. Naprawdę pomaga :) ja na winie miałam Endo nawet 12 mm. A bez 8

reklama
Hejka jestem nowa ale jakby stara bo już kiedyś starałam się tu o dzieciątko :)
I wtedy zaszłam po roku starań w pierwszym cyklu z clo :)

Na razie staramy się drugi miesiąc jeżeli do stycznia się nie uda , zapewne będę chciała również spróbować z clo , pozdrawiam was 😊

Wlasnie. Pin lampkę czerwonego wina codziennie do owulacji. Naprawdę pomaga :) ja na winie miałam Endo nawet 12 mm. A bez 8
Czerwone wytrawne? Czy obojetnie, histeroskopie mam mieć na początku kolejnego cyklu, może to też coś da. Z tym winkiem spróbuje 😃 oby to coś dało bo przy 6 mm szanse marne o ile w ogóle jakieś

reklama
Do góry