Rozważałam USG ale lekarz nie zalecał tej metody. Ze RTG dokładniejsze ...
Aaaaa chyba że tak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa chyba że tak...
Różne opinie słyszałam. Jedni to chwalą inni tamto ważne by mieć któreś za sobą [emoji6][emoji6]Rozważałam USG ale lekarz nie zalecał tej metody. Ze RTG dokładniejsze ...
Jak zobaczyłam u siebie podwyższone TSH to zaczekam brać Euthyrox50. TSH mam teraz piękne na poziomie 0,9 już z pół roku i u mnie nic.
He Ja też jestem po hsg... Jajowody drożne.... Jutro idę sprawdzić co z moją owulacja.. Lekarza przepisał mi euthytox N25 leki na tarczycę bo mam trochę za duże i prawdopodobnie to jest winowajcą braku ciąży.... Przez to mam problem z owulka ale jestem dobrej myśli i wydaje mi się że w najbliższym czasie się uda i zobaczę upragnione 2 kreseczki.
Na pęcherzyki, ale stwierdził że nie ma takiej potrzeby, dzusuaj 10 dzień cyklu a pęcherzyki już 20 i 21 mm, dał mi receptę na ovitrelle i mamy się przytulać za 3,4 dni a we wtorek przyjechać sprawdzić czy pekly.A po co estrofem?
Za 3/4? Nie ryzykuj i już się przytulaj bo masz spore pęcherzyki mogą pęknąć za 2dniNa pęcherzyki, ale stwierdził że nie ma takiej potrzeby, dzusuaj 10 dzień cyklu a pęcherzyki już 20 i 21 mm, dał mi receptę na ovitrelle i mamy się przytulać za 3,4 dni a we wtorek przyjechać sprawdzić czy pekly.
No właśnie sobie myślę, w zeszłym miesiącu kazał mi brać zastrzyk jak miałam pęcherzyki 20mm to nazajutrz, a tutaj tak późno też mnie to zastanawia. Boję się, że za duże będą i do niczego się nie przydadzą, ale robiłam dzusuaj test owu i jest negatywnyZa 3/4? Nie ryzykuj i już się przytulaj bo masz spore pęcherzyki mogą pęknąć za 2dni
Też myślę że działajcie już. Może być za sam pęknie jutro i za 4 dni będzie się przytulać za późno.Za 3/4? Nie ryzykuj i już się przytulaj bo masz spore pęcherzyki mogą pęknąć za 2dni
Pecherzyk rośnie 1-2mm na dobę, a powinny pękać coś ok. 25mm. Po zastrzyku pękają chyba po 12 godzinach (nie jestem pewna) więc to też są dodatkowe godziny dla pęcherzyków. Plamisz po hsg?No właśnie sobie myślę, w zeszłym miesiącu kazał mi brać zastrzyk jak miałam pęcherzyki 20mm to nazajutrz, a tutaj tak późno też mnie to zastanawia. Boję się, że za duże będą i do niczego się nie przydadzą, ale robiłam dzusuaj test owu i jest negatywny
No właśnie sobie myślę, w zeszłym miesiącu kazał mi brać zastrzyk jak miałam pęcherzyki 20mm to nazajutrz, a tutaj tak późno też mnie to zastanawia. Boję się, że za duże będą i do niczego się nie przydadzą, ale robiłam dzusuaj test owu i jest negatywny