reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Też bym obstawiała plamienie okołoowulacyjne, jeśli to był taki śluz ze strzępkami krwi i tylko takie delikatne, krótkie plamienie. Na pewno dobrze poruszyć to z ginekologiem przy kolejnej wizycie
I tak zrobię ponieważ ciągle czuje delikatny ból prawego jajnika . Moze to tak ma być ale zapytam

reklama
Pięknie @Maciejka🌿 a . U mnie też pękły ale to Clo na mnie dziko działało. 5 pęcherzyków to jakiś obłąd a owulacja taka, że nic nie pospałam w nocy. Dobrze, że nie szłam do pracy ;)

No to czekanie chba najgorsze :-/

Mam glupie pytania, czy czujecie pekniecie pecherzyka? Czy takie delikatne klucie to bylo to...? Na monitoring cyklu jeszcze nie chodze a u gina jestem zazwyczaj przed owulacja kilka dni i nigdy nie wiem do konca czy pekl czy nie... Pozdrawiam 😉

Ja póki nie zaczęłam brać Clo to nie czulam nic - ani owulacji ani pękającego pęcherzka. Dopiero po tym leku odczuwałam oj tak. Bombardowało lewy jajnik caaałą noc.

Pęknięcie możesz ocenić tylko na monitoringu ;) u lekarza. Takto nigdy nie ma pewności.

Mam glupie pytania, czy czujecie pekniecie pecherzyka? Czy takie delikatne klucie to bylo to...? Na monitoring cyklu jeszcze nie chodze a u gina jestem zazwyczaj przed owulacja kilka dni i nigdy nie wiem do konca czy pekl czy nie... Pozdrawiam 😉

Hej. Robiła któraś drożność? Jakie badania przed i w jakim momencie cyklu. Mam teraz bojowe zadanie pozapisywac się na wizyty i nie wiem jak. Chciałabym pójść do tego od niepłodności ale on mnie może wcisnąć tylko gdzieś do siebie na monitoring jak narazie bo ciągle inaczej przyjmuje bo korona. A do tej mojej babci co chce zrobić Sono hsg w czerwcu muszę się już umawiać ale nie wiem na kiedy. Żeby mi zrobiła te wymazy . I od razu chciałabym by się to zgrało z czasem okoloowulacyjnym żeby jak coś wziąć Pregnyl. Do dupy. Nic mi nie pasuje :/

Hej. Robiła któraś drożność? Jakie badania przed i w jakim momencie cyklu. Mam teraz bojowe zadanie pozapisywac się na wizyty i nie wiem jak. Chciałabym pójść do tego od niepłodności ale on mnie może wcisnąć tylko gdzieś do siebie na monitoring jak narazie bo ciągle inaczej przyjmuje bo korona. A do tej mojej babci co chce zrobić Sono hsg w czerwcu muszę się już umawiać ale nie wiem na kiedy. Żeby mi zrobiła te wymazy . I od razu chciałabym by się to zgrało z czasem okoloowulacyjnym żeby jak coś wziąć Pregnyl. Do dupy. Nic mi nie pasuje :/

Ja robiłam drożność :) Robi się ją po okresie ale przed owulacją ;)
Ginekolog powinien Ci wystawić skierowanie do szpitala i tam się w szpitalu umawiasz na termin - tego samego dnia wypuszczają. Nie robiłam żadnych badań. W szpitalu kazali mi tylko brać antybiotyk 7 dni przed drożnością :)

reklama
Ja robiłam drożność :) Robi się ją po okresie ale przed owulacją ;)
Ginekolog powinien Ci wystawić skierowanie do szpitala i tam się w szpitalu umawiasz na termin - tego samego dnia wypuszczają. Nie robiłam żadnych badań. W szpitalu kazali mi tylko brać antybiotyk 7 dni przed drożnością :)
[/QUOTE

Do góry