reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Zapodaje [emoji4]
O widzisz wyniki ok, ale zdecydowanie bardzo ważne jest upłynnienie i lekkość!! Partner powinien pić więcej wody i od twojej @ do owu możesz mu podawać ACC to jest na rozrzedzenie. Może nasienie jest zbyt gęste i plemniki nie mają jak pływać. Poczytaj o prawidłowej lepkości to ma znaczenie :)

reklama
O widzisz wyniki ok, ale zdecydowanie bardzo ważne jest upłynnienie i lekkość!! Partner powinien pić więcej wody i od twojej @ do owu możesz mu podawać ACC to jest na rozrzedzenie. Może nasienie jest zbyt gęste i plemniki nie mają jak pływać. Poczytaj o prawidłowej lepkości to ma znaczenie :)
Badanie było robione ok 9msc temu. A tak od czterech miesięcy trzymamy dietę (narzeczony chce trochę schudnąć)jemy zdrowiej i stara się pic ok 3l wody dziennie.
ACC co to jest i na receptę czy normalnie dostępne?
Dzięki śliczne za pomoc 😊

Badanie było robione ok 9msc temu. A tak od czterech miesięcy trzymamy dietę (narzeczony chce trochę schudnąć)jemy zdrowiej i stara się pic ok 3l wody dziennie.
ACC co to jest i na receptę czy normalnie dostępne?
Dzięki śliczne za pomoc 😊
Bez recepty. To się bierze jak ma się kaszel. ACC rozrzedza śluz. Ja też piję bo wtedy mam dużo więcej swojego śluzu.

Hej Dziewczyny. Myślałam że w drugim cyklu na stymulacji owu przyjdzie tak samo szybko jak w poprzednim 6 dni po ostatniej tabletce ale tym razem tak to nie działa i dzisiaj test negatywny i żadnych objawów owu. Ciekawe ile teraz to potrwa. Chociaż ja chyba w tym cyklu bym nie chciała zajść bo się boje

Hej dziewczyny. Co tam u was. Dawno mnie nie było. Dziś trochę was podczytalam. Jak tam wasze starania przy koronawirusie ? Lekarze nie odradzają? Ja byłam u gina 3 tygodnie temu ale tylko tak kontrolnie zobaczyć czy Aromek nie zrobił spustoszenia. Lekarz mi powiedział że dla swojego świętego spokoju zaczekać aż minie epidemia. A wtedy jeszcze i tak nie było aż tak źle jak jest dzisiaj. Więc narazie odpuszczam. Tym bardziej że stan mojego życia mi na to nie sprzyja. W czwartek pochowałam mojego tatę :( :( :( nienawidzę się za to że nie doczekał się wnuka ..... Jestem beznadziejna :( i tak tęsknię za tatą. Ciągle to do mnie wszystko nie dociera :(

Czy którejś się udało?

Hej. Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Nie możesz się jednak obwiniać że nie doczekał wnuka, na pewne rzeczy w życiu niestety nie mamy wpływu [emoji853]
Jakie spustoszenie miałby wywołać aromek? Miałaś owulacje? W kolejnym cyklu wobec tego nie będziesz brała aromka? Ja mam dzisiaj 11 dc, w poprzednim cyklu już miałam owulacje po etruzilu (to to samo co aromek) a dzisiaj test owu negatywny i nie mam żadnego bólu więc pewnie będzie później. Ja się boję zajść teraz w ciążę ale do antykoncepcji nie wrócę a gumki nie za bardzo u nas wchodzą w grę więc zdaję się na los, postaram się ominąć owulację jak będę wiedziała kiedy wystąpi. Ostatnio rozmawiałam z lekarzem telefonicznie i nic nie wspomniał o przerwaniu starań ale też nie zapytałam go o to bezpośrednio. W Polsce zalecenia są żeby wstrzymać się ale who i lekarze z innych krajów tego nie odradzają więc ciężko się zdecydować. Z drugiej strony skoro nie udało się kilka cykli to czemu akurat teraz miałoby się udać.
Hej dziewczyny. Co tam u was. Dawno mnie nie było. Dziś trochę was podczytalam. Jak tam wasze starania przy koronawirusie ? Lekarze nie odradzają? Ja byłam u gina 3 tygodnie temu ale tylko tak kontrolnie zobaczyć czy Aromek nie zrobił spustoszenia. Lekarz mi powiedział że dla swojego świętego spokoju zaczekać aż minie epidemia. A wtedy jeszcze i tak nie było aż tak źle jak jest dzisiaj. Więc narazie odpuszczam. Tym bardziej że stan mojego życia mi na to nie sprzyja. W czwartek pochowałam mojego tatę :( :( :( nienawidzę się za to że nie doczekał się wnuka ..... Jestem beznadziejna :( i tak tęsknię za tatą. Ciągle to do mnie wszystko nie dociera :(

Czy którejś się udało?

Czy którejś się udało?
Bardzo mi przykro, trzymaj się [emoji3525]

Czy którejś się udało?
Boże... Tak mi przykro....[emoji25] Trzymaj się! [emoji3590]
Ja też odpuszczam. Co prawda robiłam testy owu ale nie wyszły więc się nie nastawiam i kolejny odpuszczam bo nie ma nowet jak do lekarza bezpiecznie się umówić

Hej. Dziękuję dziewczyny :* :( martwiłam się co się dzieje bo kilka dni po clo miałam już duze torbiele. Ale 11 dc po Aromku miałam tą wizytę i lekarz powiedział że niestety ale szału nie ma. Że liczyl na coś więcej a tu 3 małe pęcherzyki. Ale ja owulację mam koło 18 dnia więc był jeszcze czas. Nic nie sprawdzałam ale 18-19 dc bolal mnie jajnik więc może owu była. Ale ze względu na sytuację nie w głowie mi były starania. To okropne bo dwa tygodnie przed śmiercią dowiedzieliśmy się że chemia nie działa i cały organizm jest zaatakowany. Teraz tak ciężko się pozbierać :(

Szkoda że nastał taki czas że musimy wszystkie odłożyć starania. Ja się boje tego wirusa. Bardzo. Tym bardziej że jestem mega osłabiona. Trzymajcie się :*

reklama

Czy którejś się udało?

Okropna sytuacja. Wyrazy współczucia dla Ciebie. Takie rzeczy nie powinny się dziać :( Nawet sobie nie wyobrażam...

Mój dr nie odradza starań.

Do góry