reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny czy po odstawieniu CLO miałyście jakieś plamienia? Ja w tym cyklu nie biorę clo i już 6dni plamię a powinnam już mieć @ [emoji3525][emoji848]
Ja w cyklu w którym wzięłam clo, choc nie miało wpływu w ogóle na pecherzyki, nie miałam plamień od końca @ do następnej @ pierwszy raz od jakiś 3 lat... A teraz w następnym cyklu kiedy nie brała , plamienia były znowu. Nie wiem czy to ma związek.

Hej dziewczyny. U mnie w poprzednim cyklu przy clo i ovitrelle nie wiadomo czy doszło do owu. Lekarz zapisał "ciałka krwotoczne?". Dziś jest mój 31dc od wczoraj wieczora mam różowe plamienia, od tygodnia bolą mnie piersi i są powiększone. Odczuwam dyskomfort czuję się jak by moja pochwa była opuchnięta :(
Poszłam dziś do lekarza żeby sprawdzić co stalo się z tamtymi ciałkami wyszło a usg że znikły. Lekarz powiedział że to na pewno nie ciąża ponieważ endometrium jest inne i że jutro lub po jutrze powinno przyjść @. Pozostało czekać na @ i dalsza stymulacja :((

Dziewczyny czy któraś z was była stymulowana aromakiem? Jak wrażenia po nim? Bo po clo mam ogromne pęcherzyki a endometrium małe i lekarz zmienił lek, będzie to moja 1 stymulacja tym lekiem

Dziewczyny czy któraś z was była stymulowana aromakiem? Jak wrażenia po nim? Bo po clo mam ogromne pęcherzyki a endometrium małe i lekarz zmienił lek, będzie to moja 1 stymulacja tym lekiem

To letrozol, Lametta czy Aromek to,to samo tylko pod inna nazwą. U mnie bardzo spoko, trochę bolały mnie jajniki, ale nie miałam żadnych skutków ubocznych.

Ja tez mam byc stymulowana letrozolem, ale dopiero za 2 miesiące, jak wdroże diete i metformine.

Dziewczyny byłam na monitoringu. 9dc pęcherzyk 14.1 ale martwi mnie endo bo tylko 6.4.... W środę kolejna wizyta

reklama
Do góry