KiedyPytam
Fanka BB :)
Ile dni po owu?Dzień dobry,
Dostałam okresu. W 25 dc. Myślałam ze jak łykam Euthyrox to on mi ureguluje hormony i będę mieć normalny cykl. Ale widać coś tu nie działa jak należy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po owu?Dzień dobry,
Dostałam okresu. W 25 dc. Myślałam ze jak łykam Euthyrox to on mi ureguluje hormony i będę mieć normalny cykl. Ale widać coś tu nie działa jak należy
Ja w cyklu w którym wzięłam clo, choc nie miało wpływu w ogóle na pecherzyki, nie miałam plamień od końca @ do następnej @ pierwszy raz od jakiś 3 lat... A teraz w następnym cyklu kiedy nie brała , plamienia były znowu. Nie wiem czy to ma związek.Dziewczyny czy po odstawieniu CLO miałyście jakieś plamienia? Ja w tym cyklu nie biorę clo i już 6dni plamię a powinnam już mieć @ [emoji3525][emoji848]
Ja nie plamilam wcale. Clo brałam 2 cykleJa po odstawieniu clo miałam plamienia przez 2 cykle. W pierwszym około 20 dc przez 2-3 dni a w drugim cyklu około 9 dc
Z testu i temperatury wynika ze po 13Ile dni po owu?
Dziewczyny czy któraś z was była stymulowana aromakiem? Jak wrażenia po nim? Bo po clo mam ogromne pęcherzyki a endometrium małe i lekarz zmienił lek, będzie to moja 1 stymulacja tym lekiem
Ja tez mam byc stymulowana letrozolem, ale dopiero za 2 miesiące, jak wdroże diete i metformine.Dziewczyny czy któraś z was była stymulowana aromakiem? Jak wrażenia po nim? Bo po clo mam ogromne pęcherzyki a endometrium małe i lekarz zmienił lek, będzie to moja 1 stymulacja tym lekiem
Ja brałam clo 4 cykle i ostatni cykl był z zasrzykiem pregnylJa nie plamilam wcale. Clo brałam 2 cykle